aziztarin_am مدیر عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 4190 عنوان یه حس ششمی قوی اینجا نیست | مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 24 پست کسی هست؟ 1404/07/12 | 20:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22297 حسم میگ دیده ولی ب رو خودش نمیاره بچه دخترخالم دختره یا پسر؟روانشناسی میرن یا رشته دیگه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
چقدربدبختم عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 702 بگو میشه خواهش کنم به منم بگین که کی ازدواج میکنم ؟ یا کی با یه نفر که همه چیش به دلم بشینه آشنا میشم؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22297 حسم میگ دیده ولی ب رو خودش نمیاره بچه دخترخالم دختره یا پسر؟روانشناسی میرن یا رشته دیگه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22297 حسم میگ دیده ولی ب رو خودش نمیاره بچه دخترخالم دختره یا پسر؟روانشناسی میرن یا رشته دیگه؟. اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22297 حسم میگ دیده ولی ب رو خودش نمیاره چرا ج نمیدی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
چقدربدبختم عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 702 بگو عزیزگ میشه خواهش کنم به منم بگین که کی ازدواج میکنم ؟ یا کی با یه نفر که همه چیش به دلم بشینه آشنا میشم؟
نگین1380 عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 577 میشه خواهش کنم به منم بگین که کی ازدواج میکنم ؟ یا کی با یه نفر که همه چیش به دلم بشینه آشنا میشم؟ بیا خصوصی
mahdiyekkkkk عضویت: 1404/03/27 تعداد پست: 43 چرا ج نمیدی؟ عزیزم من پرستارم انشب شیفتم درحدی حسم کار میکنه ک بگم فلانی چیزی رو دید یا نه اونم ن ۱۰۰ درصد چون هیچی تو این دنیا قطعی نیس و فقط خداست ک همهدچیو در خفا میدونه و میبنته سوالات شما رو نمیتونم جواب بدم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22297 عزیزم من پرستارم انشب شیفتم درحدی حسم کار میکنه ک بگم فلانی چیزی رو دید یا نه اونم ن ۱۰۰ درصد چون هی ... عزیزدلم خسته نباشی موووفق ترین باشی🥰 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان