aziztarin_am مدیر استارتر عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 4190 عنوان یه حس ششمی قوی اینجا نیست 114 بازدید | 24 پست کسی هست؟ 1404/07/12 | 20:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22675 بگو عزیزگ بچه زن عموم چیه؟رشتم الا تجربیه روانشناسی میرم یا یه چیز دیگه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
aziztarin_am مدیر استارتر عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 4190 بگو کمتر از نیم ساعت یه پروفایل گذاشتم که جاریم نباید میدیدزود برش داشتمبنظرت دیده؟
نگین1380 عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 577 بچه زن عموم چیه؟رشتم الا تجربیه روانشناسی میرم یا یه چیز دیگه؟ میری بچه زن عموت معمولیه
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 33616 بگو اون ادم که تو ذهنمه چجور ادمیه؟ مورد اعتماده یا نه؟ چرا با من طرح دوستی ریخت
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 33616 بگو عزیزگ اون ادم که تو ذهنمه چجور ادمیه؟ مورد اعتماده یا نه؟ چرا با من طرح دوستی ریخت
aziztarin_am مدیر استارتر عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 4190 بگو عزیزگ کمتر از نیم ساعت یه پروفایل گذاشتم که جاریم نباید میدید زود برش داشتمبنظرت دیده؟
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 10908 میری بچه زن عموت معمولیه عزیزم کی ازدواج میکنم و چه مشخصات ظاهری و اخلاقی داره
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22675 میری بچه زن عموت معمولیه دختره یا پسر؟کجا میرم روانشناسی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mahdiyekkkkk عضویت: 1404/03/27 تعداد پست: 43 کمتر از نیم ساعت یه پروفایل گذاشتم که جاریم نباید میدیدزود برش داشتمبنظرت دیده؟ حسم میگ دیده ولی ب رو خودش نمیاره
چقدربدبختم عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 705 میشه خواهش کنم به منم بگین که کی ازدواج میکنم ؟ یا کی با یه نفر که همه چیش به دلم بشینه آشنا میشم؟