2777
2789

🌷🌷🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷🌷🌷

*🌹🌹🌹🌹*

⚜ حضرت رسول الله صل الله علیه و آله می‌فرماید ⚜

*🔅🔶🔅اِنَّ البَيتَ اِذا كَثُرَ فيهِ تِلاوَةُ القُرآنِ كَثُرَ خَيرُهُ وَ اتَّسَعَ اَهلُهُ وَ اَضاءَ لاَهلِ السَّماءِ كَما تُضى ءُ نُجومُ السَّماءِ لاَهلِ الدُّنيا🔅🔶🔅*

🔆🔸🔆خانه اى كه در آن قرآن فراوان خوانده شود، خير آن بسيار گردد و به اهل آن وسعت داده شود و براى آسمانيان بدرخشد چنان كه ستارگان آسمان براى زمينيان مى درخشند.🔆🔸🔆

با توڪل بر اسم اعظمت،✨✨بسم الله الرحمن الرحیم ✨✨

*شروع میڪنیم ختم قرآن رو به نیت سلامتی و فرج امام زمان، سلامتی رهبر عزیز،هدیه به روح ۱۴معصوم، علما ،صلحا، امام شهدا و شهدای عزیزمون، هدیه به روح حاج قاسم عزیز، آمرزش همه اموات و گذشتگان،بی وارث بد وارث،اموات همه شرڪت ڪنندگان،و مخصوصا هدیه به روح مرحوم حاج رضاجهانشاهی*

*تا شنبه ۳ آبان*

جز۱ ، خانم🌹

جز۲ ، خانم🌹

جز۳ ، خانم🌹

جز۴ ،خانم 🌹

جز۵ ،خانم 🌹

جز۶ ، خانم 🌹

جز۷ ، خانم  

جز۸ ،خانم  

جز۹ ،خانم 🌹

جز۱۰ ،خانم🌹

جز۱۱ خانم

جز۱۲ ، خانم🌹  

جز۱۳ ، خانم🌹

جز۱۴ ،خانم🌹

جز۱۵ ،خانم

جز۱۶ ،خانم

جز۱۷ ،خانم🌹

جز۱۸ ،خانم🌹

جز۱۹ ،خانم

جز۲۰ ، خانم  

جز۲۱ ،خانم

جز۲۲ ،خانم 🌹

جز۲۳ ،خانم

جز۲۴ ،خانم

جز۲۵ ، خانم

جز۲۶ ،خانم 🌹

جز۲۷ ،خانم

جز۲۸ ،خانم 🌹

جز۲۹ ،خانم 🌹

جز۳۰ ،خانم🌹  

*شادی روح همه اموات، مخصوصا حاج رضا جهانشاهی  فاتحه مع الصلوات *

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

زمان محدود هست یا نه میشه چند روز بخونیم

فک کنم تا فرداشب 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

فک کنم تا فرداشب

البته من توضیح تون رو الان خوندم من فکر کردم  به نیت حضرت علی هست ولی داخل توضیح اسم همه هست الا اسم امیرالمؤمنین 

تا فردا شب معلوم نیست من بتونم بخونم یا نه

پس بی زحمت یادداشت نکن 

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من توضیح تون رو الان خوندم من فکر کردم به نیت حضرت علی هست ولی داخل توضیح اسم همه هست الا اسم ...

عزیزم منظورم اینه به عشق حضرت علی علیه السلام بخونید پول این ختم قرآن هدیه به کارهای خیرشده  

بازم ممنونم از محبتتون 😍😍🩷

عزیزم منظورم اینه به عشق حضرت علی علیه السلام بخونید پول این ختم قرآن هدیه به کارهای خیرشده بازم مم ...

خواهش میکنم

زمانش محدود نمیتونم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤