تنها_ماندم_بدون_تو مدیر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7514 عنوان حس ششم عزیزم یکبار برای همیشه بیا | مشاهده متن کامل بحث + 6631 بازدید | 721 پست لطفااااااااااااااااخصوصیات قیافه مو بگو ممنون عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 1404/07/30 | 00:40 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_زمردی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 4368 فعلا از ازدواج دوری ولی با کسی که دوست داری و خیلی براش ذوقی هستی ازدواج میکنی واسم میگی عزیزم دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
هانامممم عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 659 فعلا از ازدواج دوری ولی با کسی که دوست داری و خیلی براش ذوقی هستی ازدواج میکنی ازدواج و شغل منم میگی قشنگم
رزجذاب عضویت: 1404/07/21 تعداد پست: 26 تازگیا تو فامیلتون کسی عروسی کرده؟ سلام عزیزم میشه جوابمو بدی؟ به نظرت بهش میرسم یا یکی بهتر پیدا میشه؟ حالم خوب میشه؟ یک دنیای سبز بدون جنگ💚
کیچو عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 1500 بله حتما ولی باید صبر کنی شاید بهتر باشه بر کنی تا او پیام بده فقط سکوت کن ولو مدتی طولانی باشه تا ا ... حست به محمدرضا چیه یا فرزان
nilofr_rh عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 3 نه عزیزم میشه برای منم بگی خیلی نیاز دارم😭🥲نتیجه ازمونم چی میشه قبول میشم یا نه؟میتونم یه شغل درست حسابی پیدا کنم یا ادامه تحصیل بدم خیلی سردرگمم
عزیزجون عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 4225 فرد مد نظرم راجب من چی فک میکنه؟ خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
beliy عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 167 بله حتما ولی باید صبر کنی شاید بهتر باشه بر کنی تا او پیام بده فقط سکوت کن ولو مدتی طولانی باشه تا ا ... عزیزم من هم بگو ع حرف اول اسمشه میاد خواستگاریم ؟ امسال ازدواج دارم یا فقط یه حسه دیر بشه ولی حسرت نشه :)
سالیوآن عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 8206 فعلا از ازدواج دوری ولی با کسی که دوست داری و خیلی براش ذوقی هستی ازدواج میکنی کی برمیگرده؟ خدای من، خدای نیکی هاس🌱 خدا بسازه برات🌸
مامانی_کوثر عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 6088 فعلا از ازدواج دوری ولی با کسی که دوست داری و خیلی براش ذوقی هستی ازدواج میکنی سلام من دو تا دختر دارم. آیا سومی رو میارم؟ کی و جنسیتش؟یه خواهر دارم که 2 تا پسر داره. آیا اون باردار میشه؟ کی و جنسیتشممنون درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
mom_reza عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 111 رنگ چشم : آبیسایز چشم : بسیار بزرگرنگ مو : کچلی مو نداری چه برسه به رنگعزیزم حس ششم دیگه چیه سرکاریه جدی جدی تو باور داریمن همینجوری بت میگم خوشکلی بدون اینکه ببینمت 🤩🤩 سلام دوستان یه راهکار واسه چاقی بم بدین همه کارها رو کردم چاق نشدم یه راه حلی بدین که تو یه ماه ۴ کیلو چاق بشم
7712hassa عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 6201 عزیزم من هم بگو ع حرف اول اسمشه میاد خواستگاریم ؟ امسال ازدواج دارم یا فقط یه حسه بقول خودت دیر بشه ولی حسرت نشه جمله قشنگی است و پاسخ خیلی سوال ها..... مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 4444 بقول خودت دیر بشه ولی حسرت نشه جمله قشنگی است و پاسخ خیلی سوال ها..... کاش به منم یه چیز میگفتی آروم شم سه روزه مثل ابر بهاری دارم گریه میکنم که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 4444 بقول خودت دیر بشه ولی حسرت نشه جمله قشنگی است و پاسخ خیلی سوال ها..... حس میکنم نباید نظرت رو جواب میدادم که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊