2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از چند روز قهر بالاخره اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 123 پست

دوستان خواهش میکنم به بچه نگاه ابزای نداشته باشین 

این فرشته های معصوم نه چسب هستن که جا پای کسی رو محکم کنن  نه اسباب بازی که زندگیتونو از یه نواختی در بیارن

زمانی تصمیم بگیرین برای آوردنشون که خونه یه محیط گرم و عاشقانه باشه 

حالا بعد مادیش بماند

اما از لحاظ عاطفی کاملا تامین بشن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودت فکر کن چه نکات منفی داری ، روشون کار کن ، شوهرت معلومه تحت نظر خانواده اشه 

یه نذری هم بکن واسه آرامش زندگیت 

ایشالا همه چی درست میشه ، بهش گیر نده ، مسایل خاله زنکی خانواده اشو جلوش نگو 

تا ۲ سال دیگه هم رو رابطه خودتون کار کن اگه هیچ مشکلی نداشتین بچه دار شو

اگه فقط به حرررف بود شايد ولي شوهرش داره با رفتارش فرررياد ميزنه كه برو....عصبانيت هم يلحظه س يه روز ...

هیچ وقت نمیبخشمش میدونه نمیرم خونه بابام 

وقتی اومده بودن خاستگاریم بابام گفت صبر کن کیس های بهتر هم میاد برات تازه اول راهی من گوش نکردم الان روم نمیشه تو چشماش نگا کنم

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

با پدرت صحبت کن، شاید همسرت ازش حرف شنوی داشته باشه، 

نهایتا یه وقت مشاوره بگیرید، دوتایی برید..

با همسرت صحبت کن، بگو من تورو راحت بدست نیاوردم که راحت از دست بدم، غرورشو تحریک کن، بذار دردو دل کنه بفهمی چه خبره، بعد با سیاست ازش بخواه خواسته ها شو بگه، 

با لجبازی و جنگ و کشمکش هیچی درست نمیشه، مخصوصا وقتی تو خونه پدر شوهر زندگی میکنی و وابسته ای..

چرا خوب نیس؟؟دخالت میکنن تو زندگیت،اینجا خانمهایی هستن که تجربشون زیاده بگو تا کمکت کنن

نمیدونم اونا روی خوش نشون ندادن اول خواهرشم اصلا خوب نیست نمیدونم چیا بهش گفتن که اینطوری میکنه

چون دوست بودیم همش میترسم اگه کار به جاهای باریک بکشه جلو خانوادم بگه شاید قبل از منم با کسی بودی و ازین حرفا تا الان ک نگفته بهم چون واقعا هم فقط با اون بودم ولی میترسم خدا خودش جوابشو بده 

نمیدونم اونا روی خوش نشون ندادن اول خواهرشم اصلا خوب نیست نمیدونم چیا بهش گفتن که اینطوری میکنه

بهترین کار اینه که زنگ بزنی بابات بیاد همه حریان و واسش تعریف کنی و بگی که شوهر بیغیرتت چند روز تنهات گذاشته الانم به شوهرت یه اس بده بگو مهریمو حاضر کن بیار بده من لازم دارم اون فهمیده تو کوتاه میای پررو تر شده محکم باش وا نده اصصصلا محلش نذار زود به زود هم پیام بده مهریم چی شد؟😑

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.
چه شوهر مضخرفو مامانی داری،برو خونه بابات تا حساب کار دستشون بیاد،خیلی بهشون رو دادی

نمیتونم برم اونجا واسم دعا کن😭

اگه تو از خونه بری و بخوای طلاق بگیری چیزی بهت تعلق نمیگیره خونه رو ترک نکن 

چرا مهریشو میگیره فقط نفقه ی مدتی که خونه رو ترک کرده تعلق نمیگیره

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.
بهترین کار اینه که زنگ بزنی بابات بیاد همه حریان و واسش تعریف کنی و بگی که شوهر بیغیرتت چند روز تنها ...

خب اخه دوسش دارم چون مهریم کمه میتونه بده اگه هم مهرمو بده مطمئنم حاضر نیست باهام دوباره زندگی کنه