2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از چند روز قهر بالاخره اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 123 پست
یعنی چی دوست دارم؟؟؟ همین نشون میده هنوز به بلوغ فکری نرسیدی مگه بچه اسباب بازیه؟ با این وضع اخلاق ...

خب هر کسی دوست داره مادر بشه منم دو سال از زندگیم گذشته گفتم شاید وضع زندگیمو بهتر کنه

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم اونجور که ازکامنتات فهمیدم شوهرن کمی بچه ننه مثلا گفتی قهرمیکنه میره .مغازه برای چدرشوهرت .طبقه دوم مادرشوهرت حنتماخرج عروسی روهم پدرش داده وبرای همین خانوادش فک میکنن میتونن توزندگیتون دخالت کنن

همیشه سرم بالاسچون بالاسرم خداسخدایابه امیدخودتنه بنده های بیخودت  
نه اگه بابام بفهمه اختلاف پیش میاد بینشون همش پنهون میکنم که نفهمن

چون نظر پرسیدی میگم

تحت هیچ شرایطی اگه اونم خواست بچه دار نشو

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
بیا باهم بریم تو دیواااار با مخ

اره بخخخدا....يكي ديگه رو هم بدبخت كنن.استارتر نميخوام نااميدت كنم اما مردي كه بگه برو و با رفتارشم بگه برو ديگه كاريش نميشه كرد....بلاخره بايد رفت چه امروز چه چندسال ديگه با بچه....خدا هزاران هزار بار لعنتشون كنه كه جوگير ميشن ازدواج ميكنن دختراي مردمو بدبخت ميكنن بعدش پشيمون ميشن روانياي عقده اي ....

خوب اون‌میگه برو توکه نباید بری عزیزم‌عصبانیتش میخابه باپدرشوهرت صحبت کن

زیاد رابطم باهاشون خوب نیست

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙
خوب اون‌میگه برو توکه نباید بری عزیزم‌عصبانیتش میخابه باپدرشوهرت صحبت کن

اگه فقط به حرررف بود شايد ولي شوهرش داره با رفتارش فرررياد ميزنه كه برو....عصبانيت هم يلحظه س يه روزه دو روزه نه چند ماه.