2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از چند روز قهر بالاخره اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 123 پست

من قبول دارم که تو یه ساختمون زندگی کردن سخته، اما باید با شرایط اونا زندگی کنی، منم همین کارو میکردم، وگرنه راه برای حرص دادن زیاد دارن، دریغ هم نمیکنن، 

اما شما باید خوبیتو به همسرت ثابت کنی که حرف تورو بپذیره، 

بنظرم برای قدم اول بشین خوبیا و بدیهای زندگی تو روی یه کاغذ بنویس

مهم نیست چند روز طول بکشه، مهم اینه که مطمئن میشی این زندگی ارزش جنگیدن داره یا نه،...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اخه دوسش دارم چون مهریم کمه میتونه بده اگه هم مهرمو بده مطمئنم حاضر نیست باهام دوباره زندگی کنه

وای با این رفتار گندش باز دوستش داری؟😐

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.
من قبول دارم که تو یه ساختمون زندگی کردن سخته، اما باید با شرایط اونا زندگی کنی، منم همین کارو میکرد ...

اره سعی میکنم 

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙
چرا نتونی خب؟ به مامانت زنگ بزن بگو چیشده 

خب مامانم به بابام میگه اونم میدونم چون زیاد دل خوشی از شوهرم نداره صددرصد دعواشون میشه و کدورت پیش میاد و مشکلم بدتر میشه

خب مامانم به بابام میگه اونم میدونم چون زیاد دل خوشی از شوهرم نداره صددرصد دعواشون میشه و کدورت پیش ...

الانم به اندازه کافی مشکلت بد هست عزیزم،متاسفم خیلی شوهرت بی عرضس

🙏میشه برای حل مشکلم یه صلوات بفرستین🙏
خب مامانم به بابام میگه اونم میدونم چون زیاد دل خوشی از شوهرم نداره صددرصد دعواشون میشه و کدورت پیش ...

نترس هیچی نمیشه خیلی بهتر از اینه که فردا با یه بچه برگردی پیششون غرور داشته باش واسه شخصیت خودت ارزش قائل باش

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.
چون دوست بودیم همش میترسم اگه کار به جاهای باریک بکشه جلو خانوادم بگه شاید قبل از منم با کسی بودی و ...

اصلا نترس،مگه خانوادت تو رو نمیشناسن همین ترسهاس که ما رو بد بخت کرده،ولی منطقی بشینید با بزرگترهاتون صحبت کنید و ببین مشکل اصلی از کجاس،باید از ریشه حل بشه عزیزم ناراحت نباش،و به این فکر نکن که خانوادم چی میگن و چکار میکنن،بگرد ببین مشکل چیه اگه حل میشه حلش کنید زندگیتون رو الکی خراب نکنید. 

برای رسیدن به آرزوهامون یه صلوات بفرستید... 
نترس هیچی نمیشه خیلی بهتر از اینه که فردا با یه بچه برگردی پیششون غرور داشته باش واسه شخصیت خودت ارز ...

نمیدونم شایدم چون تاحالا به طلاق فکر نکردم شوکه شدم ولی غرورمو شکست😔

اصلا نترس،مگه خانوادت تو رو نمیشناسن همین ترسهاس که ما رو بد بخت کرده،ولی منطقی بشینید با بزرگترهاتو ...

اره درست میگی عزیز

غرورتو خودت داری میشکنی

من فقط دارم واسه نگه داشتن رابطم تلاش میکنم چون همش کوتاه اومدم اینجوری به نظر میرسه