2777
2789
عنوان

یازدهم دوازدهم و پشت کنکوریا بیان

250 بازدید | 36 پست

سلام وقت بخیر

من یازدهمم امسال سال اولی هست که باید نهایی بدم

تجربه یا پیشنهادی برای من ندارین

اینکه سطح سوالات چطور بود و از چه طریقی خوندین که نمره گرفتین و...

خلاصه هرچیزی که فکر میکنین بتونه به بقیه کمک کنه...

رشتم تجربیه

ازتون ممنونم

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تاپیک زده بودم برات میفرستم الان من خودم نمراتم خوب بود واقعا تراز نهایی یازدهمم 8900 شد

جدی؟

چه عالی

ممنون میشم بفرستی

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

تنها چیزی ک میتونم بگم اینه امسال همه رو 20 بگیر ک مجبور نشی ترمیم کنی، واسه سال بعد کارت سبک میشه ،امسال بیشتر از همه تمرکزت رو امتحان نهایی ها باشه

اگه از همین الان هر درسی ک معلم میده رو بخونی و یاد بگیری آخر سال اذیت نمیشی

کتابم فرمول بیست عالیه از نظر من واسه تمرین 

تنها چیزی ک میتونم بگم اینه امسال همه رو 20 بگیر ک مجبور نشی ترمیم کنی، واسه سال بعد کارت سبک میشه ، ...

واقعا ممنونم❤️

چشم حتما

تازه ابلاغبه اومد که اگه بخواین ترمیم کنین باید تماااام درپس یازدهم رو با هم ترمیم بزنین و تک درس نداره

دیگه کسی به فکر ترمیم نمیوفته...

نه کی گفته؟! فقط 6تاش بود خرداد

پارسال شش تا بود

امسال از تابستون گفتن همه نهاییه