2777
2789
عنوان

دیدین بعضی ها بی دلیل نچسبن

149 بازدید | 18 پست

؟ کلا هیشکی باهاشون حال نمیکنه؟ چرا اینجورین؟  یه نفر تو کلاسمون داشتیم اینجوری بود طفلی با هسشکی کاری نداشت ولی کسی هم ازش خوشش نمیومد.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوری میشه؟

نمی‌دونم بخدا منم خیلی سعی میکنم بیشتر بهش توجه کنم ولی خیلی گفتن دخترتون محض رضای خدا دوست داریم😔وگرنه دوست داشتنی نیس هیچ دوستی هم توی مدرسه نداره...خیلی قشنگم هست

من خودمم اینحورییم کاری به کار کسی ندارم تا ازم چیزی نپرسن حرف نمی‌زنم درونگرام نمیتونم ارتباط بگیرم با بقیه بقیه ده ساعت پشت گوشی حرف میزنم من نمیتونم فقط سلام علیکم خوبی چخبر خونواده چطورن دیگ ساکت میشم تا طرف چیزی بگه 😂😂 خیلی بده 

نمی‌دونم بخدا منم خیلی سعی میکنم بیشتر بهش توجه کنم ولی خیلی گفتن دخترتون محض رضای خدا دوست داریم😔و ...

بیشتر باهاش حرف بزن بزا باهات راحت باشه من وقتی بچه بودم تو خونه کسی باهام حرف نمی‌زد حس میکردم آدم حسابم نمیکنن میترسیدم چیزی بگم مسخره‌ام کنن یا کند بزنم بعد من خییییلی تند حرف میزنم طرف متوجه نمیشه چی دارم میگم بیشتر همین تند حرف زدنم اعتماد به نفسمو گرفت ترس از مسخره شدن ترس از اشتباه بودن ترس از کوچیک شدن

بیشتر باهاش حرف بزن بزا باهات راحت باشه من وقتی بچه بودم تو خونه کسی باهام حرف نمی‌زد حس میکردم آدم ...

خیلی باهاش حرف میزنم باهاش هر جایی بخواد میریم ولی کلا خراب کاره هر چیزی دستش می‌رسه زود خراب میکنه