2777
2789
عنوان

قرص بخورم یا ن مسئله این است

69 بازدید | 7 پست

خانومای گل روز خوش 

من س سال پیش رفتم دکتر اعصاب .بهم آسنترا داد ولی مادرم نذاشت بخورم .رفته رفته حال روحیم بدتر شد .مخصوصا با مرگ پدرم ...الان دیشب شروع کردم ب خوردن قرص آسنترا دوز ۲۵

ولی نرفتم دکتر ...اظطراب افسردگی .از خواب پریدن .عمیق نشدن خواب .طپش قلب ...همه اینا رو دارم ....حالا ب نظرتون این قرص رو بخاطر این علائم بخورم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ولی میترسم میگن آدمو معتاد میکنه

اسنترا اعتیاد اور نیست. شما هم حالتون با دارو خوب میشه. مثل کسی که گلو‌درد داره، دارو میخوره تا گلوش اروم شه، اگه وسط درمان دارو رو قطع کنه بازم گلوش درد میگیره این معنیش این نیست که معتاد دارو شده اگه درمانشو کامل کنه و زیر نظر پزشک داروشو قطع کنه مشکلی پیش نمیاد. اسنترا هم ازین دسته دارو هاست، اعتیاد اور نیست و برای بهبود حالتون الزامیه، ولی دو تا مساله اگه خوردید نباید ناگهانی قطع کنید چون افسردگیتونو ممکنه بیشتر کنه و اینکه ممکنه دارویی باشه که با شما سازگار نباشه پس اگه خوردین و بعد از یک ماه تغییری ندیدین باید برین دکتر تا یه داروی هم خانواده اسنترا براتون بنویسن.

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!

اسنترا اعتیاد اور نیست. شما هم حالتون با دارو خوب میشه. مثل کسی که گلو‌درد داره، دارو میخوره تا گلوش ...

س روز خوردم حالم خوب بود ...انقد منو ترسوندن ک نگو ..نخور معتاد میشی نخور بدبخت میشی ...

س روز خوردم حالم خوب بود ...انقد منو ترسوندن ک نگو ..نخور معتاد میشی نخور بدبخت میشی ...

اصلا حرف کسایی که تخصص ندارن رو گوش ندید. خیلی خوبه که بخاطر شرایط روحی به فکر درمان باشید. نشونه ی شعور بالاتونه. خیلی ها فکر میکنن فقط بیماری های جسمی دارو احتیاج دارن و بیماری روحی تقصیر اونیه که داره عذاب میکشه. عذاب ندین خودتونو و خیلی خوبه که میگین دارو اثر داشته. مطمئن باش اسنترا داروی اعتیاد اوری نیست فقط اگه یه مدت خوردی و تاثیر مثبت دیدی ناگهان قرصو قطع نکن. 

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!

اصلا حرف کسایی که تخصص ندارن رو گوش ندید. خیلی خوبه که بخاطر شرایط روحی به فکر درمان باشید. نشونه ی ...

ممنونم راستش چند سال پیش رفتم دکتر اعصاب .گفتم استرس دارم اظطراب دارم زود عصابی میشم .تو فکر زیاد میرم .مخصوصا ک پدرم فوت شد دیگه بدتر شدم ...البته اینم بگم این دکتری ک رفتم دکتر دخلی .اعصاب .پوست بود ...نه این که رفته باشم پیش روانپزشک ...

ممنونم راستش چند سال پیش رفتم دکتر اعصاب .گفتم استرس دارم اظطراب دارم زود عصابی میشم .تو فکر زیاد می ...

خدا رحمت کنه. رنج بزرگیه از دست دادن پدر. شرایط سخته، زندگی واسه خانمها هم سخت تر. ادمایی که توی این شرایط از نظر روحی سالم هستن نادر و کمیابن. پس خودتونو ب هیچ وجه مقصر ندونید.مهم نیست که روانپزشک نبوده تشخیصش که خوب بود چون گفتی دارو رو خوردی بهتر شدی نه؟ اسنترا معمولا خیلی داروی موثریه، برای کنترل استرس از بین بردن افسردگی کمک به اینده نگری روحیه بخشه خواب رو هم کنترل میکنه فقط دوتا عارضه داره که بفکرش باشید. یک ممکنه اشتها رو زیاد کنه، واسه خانما هم معمولا وزن مهمه پس حواستون باشه. یه عارضه ی دیگه هم داره اگه متاهل هستین بم پیام بدین بگم بهتون توی پیام