2777
2789
عنوان

ازدواج بابیست سال فاصله سنی

177 بازدید | 16 پست

دختر۲۲سالشه دوسال پیش زن ی پسر همسن خودش شد طفلی صرع داشت فهمیدن طلاقش دادن نامردای پست

امسال بایه مرد۴۳ساله ازدواج کرده خدایا منو ببخش مرده خیلی زشت بود بخدا ترسیدم دیدمش بچم نزدیکش نمیشد بعد زنعموی دختره میگفت دختره خودش زنش شده و دوسش  داره راضیه از شب همش تو فکرم اخه مگه میشه مرده اصلا پولدارم نیست متوسط خیلی سطح مالیشم عادیه دختره خیییییلی خوشگله اخه چطور ممکنه دوسش داشته باشه واقعا دوسش داره؟؟

هرچه دادم به اوحلالش باد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرده سه سال از بابای دختره بزرگتره حتی ازوناکه قدش بلندددد و صورت مربعی بعد جای جوش زیاد مونده روصورتش و دماغش خیلی بزرگ و لباش نازک

هرچه دادم به اوحلالش باد

مگه ما تو دل اونیم شاید واقعا دوستش داره خب.

من ۹سال پیش نامزد پسرخالمو دیدم کرک و پرم ریخت ب شوخی گفتم علی حیفه این همه حقوق ک پای فلانی میریزی گفت ابجی باورت نمیشه ازوقتی دیدمش دیگه اون ادم سابق نیسم قلبم کنده میشه واسش جونمم میدم بهش.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
شاید به خاطر حرف مردم زنش شدهچون اکثرا خیلی گوشه و کنایه می‌زنند به خانم های مطلقه

اره محیط زندگیشم کوچیکه اخه دختره خیلی ماههه خیلی

هرچه دادم به اوحلالش باد
مگه ما تو دل اونیم شاید واقعا دوستش داره خب.من ۹سال پیش نامزد پسرخالمو دیدم کرک و پرم ریخت ب شوخی گف ...

الان زندگیشون چطوره؟؟

اخه اینا وحشتناک بود اختلاف قیافشون مثل دیو و دلبر

هرچه دادم به اوحلالش باد
شاید به خاطر حرف مردم زنش شدهچون اکثرا خیلی گوشه و کنایه می‌زنند به خانم های مطلقه

الان شرایطش خیلیییی بدتر از حرف مردمه

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

مگه ما تو دل اونیم شاید واقعا دوستش داره خب.من ۹سال پیش نامزد پسرخالمو دیدم کرک و پرم ریخت ب شوخی گف ...

دقیقا جوابی که دوست پسرم من به فامیلاش میده 😂

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️