2777
2789
عنوان

بنظرم اگه مردا چیزی مثل مهریه داشتن همون اول کار تاقرون آخر میگرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 66 پست
بابا ت جز این دست س

بابای من شرافت داره تاریانا آخر پولش حاصل دست رنج خودش بوده مثل شما و‌پدرومادر حیف نون نبوده که دستش جیب بقیه باشه 

درضمن اول دهن نجست آب بکش بعد اسم پدر مندبیار

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب همیشه هم بایدزنها سیاست ب خرج بدن برانگه داشتن مردها خونواده شوهرببخشیدمن ریدم توسیاستی ک بخای ...

پسرای این دور زمونه که یه مشت حیف نون مفت خورن میخواندبشینن سر سفره آماده.عقده های خونه پدریشونو اوردن

دقیقا . کم ندیدم مردایی ک دنبال سهم الارث زنشونن . حتی با وجود زنده بودن پدر زن😐

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

دقیقامن 150 به زور برای خودم پس انداز کردم عین زالو چسبید تا گرفت همه شو

پس نداد؟؟؟

همین حیف نون اگه ازش یک دهم این مقدار بخوای هزارتاذبرچسب بهت میزنه و‌عمرادبده 

مهریه نه ولی پدر من وضع مالیش عالیه خودمم سرکار میرفتم هیچ وقت چشمش به پول پدرم یا من نبوده

آها این خوبه ولی مهریه قضیه اش فرق میکنه اون وقت میگفت حقمه باید بدی 😂😂وای خدا فک کن مردا از ما زنا مهریه بخوان رسما پرنسس میشن 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
آها این خوبه ولی مهریه قضیه اش فرق میکنه اون وقت میگفت حقمه باید بدی 😂😂وای خدا فک کن مردا از ما زن ...

بعد ما زندانم میفتادیم واسه مهریه اشون😂😂😂

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

دقیقا . کم ندیدم مردایی ک دنبال سهم الارث زنشونن . حتی با وجود زنده بودن پدر زن😐

دقیقا مرده تاپیک زده چون خانم مهریه داره باید اموالش حالا چه حقوق کارکردن چه ارث‌پدرش بنام شوهرش باشه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بادوم عقل و‌منطق و انصاف جور درمیاد؟؟؟

بابا ت جز این دست س

بس کن نر مریییضضضضضضضضض

مردی انقدر که پشت همجنسای بی ذاتت رو گرفتی

پدرای ما شرف دارن میفهمی؟؟شرفففف چیزی که تو و امثالت هیییچ بویی ازش نبردن

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍

آها این خوبه ولی مهریه قضیه اش فرق میکنه اون وقت میگفت حقمه باید بدی 😂😂وای خدا فک کن مردا از ما زن ...

اگه مردا مهریه داشتن همون یه دقیقه بعد عقد میذاشتن اجرا 

خدا خرو‌شناخت بهش شاخ نداد