2777
2789
عنوان

بنظرم اگه مردا چیزی مثل مهریه داشتن همون اول کار تاقرون آخر میگرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 66 پست
احساس ضعف میکنن برای اینکه پایین بودن خودشون مشخص نشه زنان رو پایین میکشن .مردای ضعیف همیشه از پیشر ...

آخخخ گفتی 

دقیییقااا ،نود و نه درصد پسرا اینجورین

میمیرن از حسادت وقتی یه زن موفق میبینن

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس ضعف میکنن برای اینکه پایین بودن خودشون مشخص نشه زنان رو پایین میکشن .مردای ضعیف همیشه از پیشر ...

دقیقا 

ای کاش با این فرهنگ و این شرایط اقتصادی بزرگ نمی‌شدیم و نمیشدن و خوشبختی رو برا همدیگه می‌خواستیم چه مرد چه زن 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

اره بابا کافیه زنه یه چیزی بخره ک ذوقشو داشته باشه ، شما بگو ی رژ ساده ، تا اونو ب زن بدبختش کوفت نکنه و مطمئن نشه ک زنه دیگه خوشحال نیست اروم نمیشینه

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

آخخخ گفتی دقیییقااا ،نود و نه درصد پسرا اینجورینمیمیرن از حسادت وقتی یه زن موفق میبینن

خودشون میدونن زندکی بااین یه دقیقه اشم جهنمه بخاطر همین پول زن گرو نگه می‌دارند 

چون میدونن خودشون هییییچ نقطه مثبتی ندارن

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

اره بابا کافیه زنه یه چیزی بخره ک ذوقشو داشته باشه ، شما بگو ی رژ ساده ، تا اونو ب زن بدبختش کوفت نک ...

این حیف نونا باگ خلقتن اگه نبودن دنیا جای بهتری بود

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️