2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی لطفا بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نماز خوندن یکم تنبلم بیشتر دوس دارم کشف کنم ببینم آیا اینایی ک راجب دین میگن چقدر درسته چقدر غلط ...

خیلی خوبه که میخوای تحقیق کنی. با یه عالم دینی صحبت کن بهت منابع معرفی کنه. من خودمم اطلاعات کافی ندارم تو این زمینه.

ولی حتما به نتایج جالبی می رسی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

قرآن بخون . مثل کتاب درسی بذار جلوت و خط به خط بخون . در پایان به نتایج شگفتی میرسی.

اتفاقا تو فکرشم ببینم اینهه سال گفتن کتاب قرآن 

عده‌ای همراه قرآن بودن بنا ب دلایلی 

عده‌ای همراه نبودند بنا ب دلایلی 

میخام ببینم چی نوشته اونجا و کدوم جبهه درسته واقعا

_ ب پسرا اعتماد نکنید

خدا میدونه دلیلش چیه ولی واجبات رو انجام بدید آخرت خودتونو سخت نکنید اون دنیا دستمون به جایی بند نیست 

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

ممنونم الان ی حس وسواسی گرفتم حس میکنم داریم غیبت میکنیم و حق الناسه😑😂

👌🏻 عزیز دل، شما که انقدر خوبی به نمازت بیشتر توجه کن.

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

میشه بیشتر توضیح بدین

یه مثال می زنم

یه مادر بچه خودشو دوس داره یانه؟ 

قطعا دوس داره

حالا اگه این بچه دور از چشم مامان بره بزنه گلدون رو بشکنه،. یا خواهر کوچیک تر کتک بزنه

مامان میاد میگه من دیگه هیچ وقت تورو دوست ندارم؟ 

خب نه

مادر میاد تیکه های گلدون رو جمع می کنه که باعث بردن دست بچش نشه.. 

بچه کوچیک تر رو آرووم می کنه که گریه نکنه

بعدا بهت میگه این رفتارت بده، من دوست نداشتم

ولی اگه بازم انجام بدی

و بازهم

مادر از اینکه تو بچه خوبی بشی ناامید میشه

با این حال از دوست داشتنش نسبت به تو کم نمیشه.. 

دورادور مواظبت هست

ومنتظر برگردی و معذرت خواهی کنی تا بغلت بگیره

میشه بپرسم چرا با قاطعیت این حرفو زدین ؟

نمی دانم یک حس خیلی قوی این را بهم میگه 

من ادمهای که تو پیاده رو کنارم هم رد مبشوند گاهی حس میکنم این یک زمانی خیلی خوب میشه حتی اگر اون موقع خیلی وضع ظاهری خوبی نداشته باشد 

و در مورد بچه ها همین جورم 

نه تنها کاری ک بنظرم خوبه و انجام میدم اینه ک دل کسی رو نشکونم و تا حد توان و بدون توقع ب بقیه کمک ک ...

تو خیلی ادم خوبی هستی 

عبادت خدا رو هم انجام بده نماز نهایتش ده دقیقه اس 

لطفا لایک نکنید .