2777
2789

خدای من 

فکر کن آیلتس بدی امریکن نباشه

بریتیش ام حتی نباشه

استرالیایی باشهههه

اصلا قابل فهم نیست حرفاشون

صد رحمت به بریتیش ها😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی هست؟ آیلتس لسینینگ اش سخته سوالاش سختهکافیه یه کلمه رو نفهمی سوال از دست میدی

کلی و حبیب همون بلاگر استرالیایی شوهر ایرانی داره گاهی انگلیسی میگه دقیقا آدم میفهمه یه کم لحجه شبیه انگلیسی ها داره ولی کاملا مفهومه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

کلی و حبیب همون بلاگر استرالیایی شوهر ایرانی داره گاهی انگلیسی میگه دقیقا آدم میفهمه یه کم لحجه شبیه ...

عزیزم اون چهارتا کلمه روتین میگه 

آیلتس آکادمیک  کلمات تخصصی داره  

به سلامتی مهاجرت کاری تحصیلی؟میشه بپرسم کلاس زبان کجا رفتین؟

تحصیلی عزبزم

من کلاس زبان رفتم گاما فکر کنم شهرای دیگه ام شعبه داره

یکم گرون تره ولی واقعا یادمیگیری استاداش خوبه

بعدش خصوصی میرفتم  دوره آیلتس 

زمانم کم بود تو ۶ ۷ ماه تموم کردم

تحصیلی عزبزممن کلاس زبان رفتم گاما فکر کنم شهرای دیگه ام شعبه دارهیکم گرون تره ولی واقعا یادمیگیری ا ...

عزیزدلم شما دانشگاه برتر ایران خوندی؟ اینکه رشتتون چیه؟ممنون میشم بگین

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته