2777
2789
عنوان

بین من و‌شوهرم حرمتی نمونده

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 29 پست
من دعوا نکردم اروم گفتم میخوای چیکار کنی . اون بد جواب داد ‌ بعدم صداشو برد بالا . من هیچ وقت تو این ...

خوب جلو بچه نکنید با روح و روان بچه بازی میشه 

گناه دارن

یعنی ارزش یه خدا حافظی ام نداشتم با معرفت ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با بچه بیگناه اینکارو میکنه

چون عقل و منطق نداره . من تازه بعد ده سال بهم ثابت شد این اصلا بالغ هم نشده ب شدت عقده ای هستش عقل بچه ده ساله از این بیشتره درک و فهم نداره . بچه توجه میخواد من اینو فهمیدم ولی اون نمیفهمه فک میکنه باید بزنتش

چون عقل و منطق نداره . من تازه بعد ده سال بهم ثابت شد این اصلا بالغ هم نشده ب شدت عقده ای هستش عقل ب ...

استارتر اینجا خدا نکرده خدا نکرده بگی شوهرت ی بلایی سر بچت اورد حق به شوارت میدن

بعضی از اینکه نمک بریزن رو زخمت لذت میبرن سادیسم دارن

این شانس ما هستش. مادرا هم بعضییا رحم ندارن پدرا هم همینطور.

نه عزیزم نگران نباش خدا کر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری امیدوارم به روز همین پسرت کاری کنه که یادت نیاد چی بهت گذشته و فقط به وجود پسرت افتخار کنی و از زندگیت لذت ببری (بعضی مادرا لیاقت بهترین زندگی رو دارن امیدوارم اون زندگی نصیبت بشه مامان مهربونم)

با این شرایط حس میکنم پسرم روانش بیشتر اسیب ببینه یعنی حدایی ب نفعشه تا ضررش . چون پدرش همش داد میزن ...

چقد بی تربیته ادبش کن تو که مستقلی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم