2777
2789
عنوان

کسی هست توی ماه پنج بارداری کیسه آب

103 بازدید | 11 پست

کیسه ابش پاره شه؟ دختر اجیم شرایطش اینجوری شده،و سه مرحله امپول فشار براش زدن اولاش درد داشت ولی الان ددرد نداره.طولش هم دارن میدن میگن تا پنج بار فرصت هست ک امپول فشار بزنیم،ب خاطر شرایط بیماری ام اس ک داره کمی نگرانیم،تجربه داره کسی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حالش چهطوره؟ بچه به دنیا اومد؟

اره عزیزم مرده ب دنیا اومد🥺 یعنی خودشون گفتن جون مادر مهم تره باید امپول فشار بزنیم ک تو شکمش عفونت نگیره زودتر بچه بیاد بیرون،تو پنج ماهه تشکیل نشده بودو می موند هم نارس و دچار مشکل بود،درد رو مادر ک کشید ولی باز ای جفت بعدش نیومد ی رب ساعتی بردنش اتاق عمل با بی هوش کورتاژش کردن و تموم شد،خیلی اذیت شد وروحی بهم ریخته است مادر ولی بازم شکر خدا ک بدتر از این نشد