2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم همش استرس و اضطراب

211 بازدید | 16 پست

از زمانی که اومدیم این شهر هر سال چند بار زلزله میاد بار اول که زلزله اومد حامله بودم ترسش بدجور افتاد تو دلم.  چهار پنج سال پیش تا الان هنوز ترسش ولم نکرده. خدا شاهده 4 ساله هرشب با ترس و اضطراب میخوابم.  جنگ که شد دیگه بدتر شدم. اتفاقا همین امشب یکی از بدترین شبا بود چنان ضربان قلبم بالارفت با کلی دعا و ایه الکرسی خوابم برد یهو با زلزله از خواب پریدم.  مردم و زنده شدم.  دیگه واقعا نمیکشم. 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

استرس نگیر خودخوری نکن حساس نشو 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

استرس نگیر خودخوری نکن حساس نشو

کاش به همین راحتی بود

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش به همین راحتی بود

آدم موجودی تلقینی تلقین منفی نکن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

منم استرس آینده بچم داره منو میکشه. بااین وضع اقتصادی قراره چی بشه . خاستم برا تولدش ک گفت النگو میخام النگو بخرم ولی باین گرونی نمیتونم شرمنده دخترم میشم😔 لعنت ب اسرائیل لعنت ب آمریکا لعنت ب باعث این همه گرونی . امروز یه خمیر دندان و یه کیک.  و شیر کاکائو کوچیک شد ۱۹۰

استرس نداشته باش شاید اصلا دارن موشکی چیزی معدوم میکنن کسی نمیدونه

نمیدونم خیلی حال بدی دارم. 

منم استرس آینده بچم داره منو میکشه. بااین وضع اقتصادی قراره چی بشه . خاستم برا تولدش ک گفت النگو میخ ...

برعکس من همش احساس میکنم آینده خیلی بهتره. من نگران این اوضاع الانم.  جون سالم بدر ببریم. 

خب برو مشاوره این.حجم از استرس بایت این چیزا اصلا عادی نیست

اره دقیقا استرسم خیلی غیر عادیه.  دکترم تهش دارو ارامبخش میده. 

اخه میدونی چیه گاهی اوقات هم که بهتر میشم و حالم خوب میشه یهو یه اتفاق بد میفته مثلا یه مدت حالم خوب شده بود که بندر شهید رجایی ترکید بازم استرسم برگشت.  بازم داشت حالم بهتر میشد جنگ شد.  ازونموقع که بدتر میشم هر روز. امشبم که دیگه نور علی نور... زلزله شد

اره دقیقا استرسم خیلی غیر عادیه. دکترم تهش دارو ارامبخش میده. اخه میدونی چیه گاهی اوقات هم که بهتر ...

همون داروها حالت رو به حالت عادی بر میگردونن خیلی بهتر از اینه هی زجر بکشی

اینم هست ک اصلا میمونیم یا ن .

نموندیم هم خدا کنه برای بچه هامون خوب بشه. 

همون داروها حالت رو به حالت عادی بر میگردونن خیلی بهتر از اینه هی زجر بکشی

شوهرم که هرچی میگم بریم دکتر میگه چیزی نیست اروم باش به خودت تلقین نکن.