2777
2789
والا سوال های منم هست ولی کسی پاسخگو نیست

شاید یکی نمیخواست بدنیا بیاد چرا چشامون رو باز کردیم دیدیم زندگیه

مجبوری یه مهره اما تهش میشه زندگی تو

من مسول جسم و روحم بودم من میفهمی اما چرا نشد نذاشتن برای جسم و روحم خودم تصمیم بگیرم 

باور کن نمیدونم باید چی بگم آروم شیحتی نمیدونم راجع به چی صحبت میکنیهیچکاری بجز دعا کردن واسه آرامش ...

مرسی

اگه بخوای بدونی متوجه بشی باید زندگیمو از اول بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینکه زندگی مزخرفه درسته نه اینکه زندگی خوبه زندگی زندگیه بدترین اتفاقات تو مسخره ترین اتفاق زندگ ...

نه زندگی من تهشه یه برده بهش تجاوز شده

شاید یکی نمیخواست بدنیا بیاد چرا چشامون رو باز کردیم دیدیم زندگیهمجبوری یه مهره اما تهش میشه زندگی ت ...

از این به بعد نمی تونی تصمیم بگیری ؟

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

یه مهره اجباری از اول زندگی اختیاری نداری خب که چی

نمیتونی از این بازی مضخرف هم بری بیرون 

نمیشه خودتو بکشی راحت بشی نه بخاطر دین و گ ناه برام ذره ای ترس و  نگرانی نداشت

هیچ اختیاری برای جسم و روحت نداشتی 

نابود شدی کسی گردن نمیگیره میفهمی 

نه زندگی من تهشه یه برده بهش تجاوز شده

تو برده نیستی همه ما مستقلیم و اگه کسی به جسمت آسیب زده و روحت درگیر شده مقصر تو نیستی 

سخته خیلی وحشتناکه انگار دارن همه خونت رو میخورن و نگاهای سنگین حس سنگین داری 

برای اینکه جلو پیش بری چیکار کردی؟ تو انتقامت باید از آسیب زننده بگیری چیکارش کردی

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

تو برده نیستی همه ما مستقلیم و اگه کسی به جسمت آسیب زده و روحت درگیر شده مقصر تو نیستی سخته خیلی وحش ...

نبودم اما برده کردنم نه نیستیم 

جسم و روحم نابود شده میدونم مقصر نیستم اما دردی دوا نمیکنه 

من مسول جسم و روحم بودم هیچ کس اندازه من زجر نمیکشه چون

جسم و روح من بود بقیه فقط یه محرک بیرونی 

اما زورم نرسید نتونستم مراقبشون باشم نابود شدم 

تو برده نیستی همه ما مستقلیم و اگه کسی به جسمت آسیب زده و روحت درگیر شده مقصر تو نیستی سخته خیلی وحش ...

میدونی انگار یه بچه داری تموم جون و وجودته 

به زور و شکنجه ازت میگیرن بدترین بلاها رو سرش میارن

اخرشم سر بریده شو میذارن تو دستات

تو فقط نابود شدنتو میبینی 

جلوی چشمات از بین میری هر چقدر تقلا تلاش داد همش بی نتیجه

جالبیش اینه هیچ کس گردن نمیگیره

میگن زندگی خودته 

همه خودشون رو کشیدن کنار تویی و یه زندگی بدتر از جهنم

نبودم اما برده کردنم نه نیستیم جسم و روحم نابود شده میدونم مقصر نیستم اما دردی دوا نمیکنه من مسول جس ...

انجامش دادی مراقب بودی تا ته توانت توانت انقدر بود اما نا عدالتی و وحشی گری و عوضی بودن زورش بیشتر بود چون تنها بودی اما اون هزار تا ح.روم زادگی پشتش بود

هنوزم مال خودتی و برده نیستی معلومه که هنوزم قشنگی هنوزم مراقبی هنوزم مستقل برای خودتی

وقتی یکی میره دزدی دزد باید از کارش خجالت بکشه نه کسی که ازش دزدی شده 

چیکارش کردی میخوای مرور کنی؟ میخوای بیینی چه راهی مونده ؟ چی ارومت میکنه

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

من خیلی کارا کردم اما نشد 

حق من اینطوری نبود

اگه میدونستم تهش اینطوره خودم رو خلاص میکردم

میدونی انگار یه بچه داری تموم جون و وجودته به زور و شکنجه ازت میگیرن بدترین بلاها رو سرش میارناخرشم ...

ما تنها به دنیا میام به وسیله یک جسم دیگه اون جسم تا ته وجودش نگهداری میکنه اما گاهی بچه میمیره بچه ناقص میشه مشکل از جسمه؟ یا از بچه

حالا بچه مرده رو میخوای چیکار کنی بزاری خودتو کنارش خاک کنی و چه فایده

اما میتونی بچه رو خاک‌کنی بری تو شکم اون عوضی که بچه رو کشته هر راهی استفاده کنی نشون بدی بعدشم میتونی برای حتی اون بچه مرده کاری کنی

کاری کردی؟ میخوای کاری کنی؟ 

انجامش دادی مراقب بودی تا ته توانت توانت انقدر بود اما نا عدالتی و وحشی گری و عوضی بودن زورش بیشتر ب ...

خب که چی میخواستم بگم هدف زنده بودن بچه بود

وقتی نابود شدی چطور ادامه بدی 

به چی برسی 

من کم زندگی سخت نداشتم کم اتفاقات رو پشت سر نذاشته بودم

تاوان هیچ گناه و اشتباهم رو این اندازه حقم نبود

پس بالاسری چی چرا یکی نبود چرا 

برای چی میایم 

من خیلی کارا کردم اما نشد حق من اینطوری نبوداگه میدونستم تهش اینطوره خودم رو خلاص میکردم

میخوای بگی چیکار کردی؟ میخوای مرور کنی دوباره راه پیدا کنی

یا میخوای اونارو کلا حذف کنی

در هر دو صورت من بهت افتخار میکنم 

اگه بخوای عین یک تیکه از فیلم پاکش کنی حق میدم بهت نمیخوای بدونی اتفاق افتاده

یا میخوای دوباره بری سراغ قا.تل ؟

انجامش دادی مراقب بودی تا ته توانت توانت انقدر بود اما نا عدالتی و وحشی گری و عوضی بودن زورش بیشتر ب ...

نه روح و جسمم داغونه 

انگار مرده ام فقط نفس الکی میکشم 

از اون بدتر میبینم ادمایی که تو نابود شدن زندگیم خیلی اسوده دارن زندگی میکنن دلم داغون میشه

حق من اینا نبود