2777
2789

برای اینکه پدرومادرمون خواستن اومدیم  و ما هم ادامه دادیم و الانم بخاطر مسئولیت هایی که در قبال خودمون و دیگران داریم ادامه می دیم سعی می کنیم سخت نگیریم تا سخت نگذره

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی داره اذیتت میکنه و چه مشکلاتی داریولی واست صبر و شادی آرزو و میکنمامیدوارم همچی اونجوری ک ...

زندگیم به شدت پر از افتضاح 

درهم برهم

خیلی سعی کردم یک حرف بزنم آروم شی خوب اینجا ایرانه و حرفای قشنگم دیگه رنگ ندارن خشک شدن

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

برای اینکه پدرومادرمون خواستن اومدیم و ما هم ادامه دادیم و الانم بخاطر مسئولیت هایی که در قبال خودم ...

پس حق انتخاب ما چی ما کی قرار بود در زندگی که برای ماست نقش داشته باشیم برای چی 

کهدچی نه اومدنمون دت خودمون نه زندگی 

یعنی چی یعنی چی که زندگی ماست 

خیلی سعی کردم یک حرف بزنم آروم شی خوب اینجا ایرانه و حرفای قشنگم دیگه رنگ ندارن خشک شدن

اصلا اروم شدن چه معنایی داره که چی برسی 

چقدر جملات خوب

زندگی مضخرفه تنها مشکلات هرکسی هم میاد به زندگی اسیبی میزنه میره

که چی چرا هیچ کس نبود یه بالاسری 

پس حق انتخاب ما چی ما کی قرار بود در زندگی که برای ماست نقش داشته باشیم برای چی کهدچی نه اومدنمون دت ...

والا سوال های منم هست ولی کسی پاسخگو نیست

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

ولی زنده بشه همون نمیشه

باور کن نمیدونم باید چی بگم آروم شی

حتی نمیدونم راجع به چی صحبت میکنی

هیچکاری بجز دعا کردن واسه آرامش قلبت از دستم برنمیاد

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
بعضی ها برای خوشی و کیف کردن ، بعضی هام مثل من برای عذاب کشیدن و درماندگی

اره منم هرلحظه ام عذاب بدتر از جهنم که چی

برای چی حق من بود بهترین زندگی 

ولی........

اصلا اروم شدن چه معنایی داره که چی برسی چقدر جملات خوبزندگی مضخرفه تنها مشکلات هرکسی هم میاد به زندگ ...

نه اینکه زندگی مزخرفه درسته نه اینکه زندگی خوبه زندگی زندگیه بدترین اتفاقات تو مسخره ترین اتفاق زندگی یکی دیگست و برعکس

حالتو خوب میکنی که حالتو خوب کنی قرار نیست حالتو خوب کنی که خوب. باشی فقط قراره خوب باشه که خوب بشی که خوب بودنو‌حس کنیو خوب زندگی کنی

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫