2777
2789
عوضیا میدونن حق ندارن اما به خودشون حق میدن چون عوضین بدرد نخورن ترسوان حقیرن تا ته تو لجنن خودشون گ ...

دقیقا میخواستن تو اون سیاهچاله بکشن که کشیدن

جسم و روح من پاک نیست🙂

من در زندگیم یسری اشتباهات که بازم برمیگرده به بی کسیم به مادر نداشتنم داشتم

گذاشتم کنار اما همیشه با اونا قضاوت شدم و بدترین بلاهارو بخاطرش سرم اوردن بازم اشتباهی قضاوت شدم 

حکایت شاه گذشت خادم شاه بدتر حکم کرد

کلا اسمش شد زندگی من من گذاشته بودم کنار 

اما اونا به زور دوباره میخواستن منو بندازن دقیقا همونجا

هر چی دست و پا زدم نشد میدونستم نمیشه فرار کرد

میدونستم سیاهیه محضه 

دنبال راه گشتم باورم نمیشد انگار گولم زدن الکی بود 

منو انداختن از جهنم بدتر خودشون رفتن زندگی میکنن خوشن 

دیگه کسی نیست نباید میوفتادم 

به اون بالاسری هم ایمان داشتم ایمانم منو پرتم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا میخواستن تو اون سیاهچاله بکشن که کشیدنجسم و روح من پاک نیست🙂من در زندگیم یسری اشتباهات که باز ...

اتفاقا الان از قبل هم پاک تری چون جسم و روحت هر دردی رو تحمل کرده جز اون چون مراقب بودی اما با وجود مراقبت انداختنت تو چاه

گریه کردی غصه خوردی حقم داری اما جا زدن تو رو بیشتر تو اون چاه نگه میداره

قضاوت ماله مردمه زندگیت مال خودته جهنم  اصلا مهم نیست براشون تو تو طلا غرق شی یا دور از جونت تو کثافطت تو کثافطت حتی خودشون باعث شن میگن خودت خواستی تو طلا غرق سی میگن یک کثافطی رد کرده رسیده به طلا زر مفت همیشه هست رک بگم

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

کاش کلا نبودم

بودی هستی  و خواهی بود

دکمه دیلیت نداره دنیا واقعیه البته همونقدر الکیه تصور کن بازیگر تو فیلمی و اون سکانس و نمیخوای پس حذفش کن

آره راحت میگم اما سخته اما به خودت دروغ بگو بگو اون اتفاق هیچوقت نیافتاده و کابوس بوده اون آدما نبودن و فقط قصه بوده

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

هروقت خواستی دنبال دلیل باشی فکر کن چرا آدم شدی نه یک گربه دلیل نداره گربه گربست آدم آدمِاحساس سنگین ...

تو آن واحد برام همه چی رنگ باخت حق من نبود

زندگیم مشکلات داشت اینجور نبود بگم از اول زندگیم عالی یا بی دردسر بود مشکلات دردسرهای زیادی تجربه کرده بودم

خودکشی ناموفق هم داشتم که نشد

خیلی خورد شده بودم با اینکه حقم نبود 

من مشکلی نداشتم زندگی باهام لج بود اطرافیان باهام لج و دشمن بودن

دشمنی طلسم چشم زخم همه اینا تو زندگیم بود 

همیشه میخواستم برم برم 

من حق زندگ داشتم بدون اینکه هر لحظه ام عذاب باشه اما ندادن نخواستن نذاشتن باهام دشمن شدن

نذاشتن برسم راه هامو بستن برای طبیعی ترین حق هام دخالت کرد

همیشه عذاب سعی میکردم روحیه امو حفظ کنم 

اسون نبود ولی گفتم بعد از خودکشیم دیگه سعی کنم زندگی کنم بیشتر تلاش کنم میدونی گذشت یجورایی 

راهمو کم کم پیدا کردم یه قدمی بهشتم پرتم کردن جهنم 

یهویی ورق برگشت نباید اینجوری میشد نباید

نباید میوفتادم اما کسی نبود هیچ کس نبود حتی ایمانم

دیگه مشکلات دستم نبود جسم و روحمو ذره ذره نابود کردن

دیگه نیستم

با اینکه میدونستن نابود میشم اینکارو کردن از هیچ راهیی برای نابود کردنم دریغ نکردن 

عوضیا هم منتظر فرصت طلب 

همشون دست به دست هم داد

دلم برای بی کسیم نابود میشه 

هیچ کس رو نداشتم در زندگی

اما نمیشد برم نمیشد خودمو بکشم اگه میشد ۱۰۰ ها بار رفته بودم

قبل از تجربه این اتفاقات