2777
2789
انجامش دادی مراقب بودی تا ته توانت توانت انقدر بود اما نا عدالتی و وحشی گری و عوضی بودن زورش بیشتر ب ...

مگه ارزو و هدفی مونده برای کدوم زندگی 

هیچ حقی نداشتی 

خب که چی میخواستم بگم هدف زنده بودن بچه بودوقتی نابود شدی چطور ادامه بدی به چی برسی من کم زندگی سخت ...

بچه خاک‌شد اما تو که زنده ای تو مگه مادر اون بچه نبودی؟ 

شاید وقتشه دوباره خودت خودت متولد کنی و پرورش بدی؟

ببین هزاران آدمم بیان نمیتونن بگن ما برای چی اومدیم هیچی نمیتونن قانع کننده بگن سوالت بی جوابه و حق ؟ کی گفته ما حق همیشه خوش بودن داریم همینطور که حق همیشه ناراحت بودنم نداریم اومدیم که طی کنیم و بریم یا خوب یا بد هدفی نداره باید هدفی ساخت حتی اگه مزه زهرمار میده هر روز لعنتیش

کتاب دوست داری کتابخانه نیمه شب رو بخون در تاریکی زندگی خوندم خوب بود به جواب نرسیدم اما خوب بود...متوجهی

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما تنها به دنیا میام به وسیله یک جسم دیگه اون جسم تا ته وجودش نگهداری میکنه اما گاهی بچه میمیره بچه ...

ولی جسم ما بود روح ما بود مسولیت نگهداریش تا اخرین لحظه و تا پودر خاکستر شدنش به عهده مون بود

انگار خونت رو مکیدن 

واقعا دنبال دلیلش بودم چرا چرا که چی 

نه روح و جسمم داغونه انگار مرده ام فقط نفس الکی میکشم از اون بدتر میبینم ادمایی که تو نابود شدن زندگ ...

حقت زندگی بود که لبخند بزنی حقته حقت بوده هست خواهد بود لعنت بهواونی که بخواد انکار کنه که حقت خوشبختی بوده حقت بوده پول داشته باشی زیاد لباس بخری خونه بخری ماشین بخری تفریح کنی بخندی شاد باشی حقته آره داغونی چشمات خستست 

و چقدر بد کوبید دنیا واقعیت بی عدالتی رو تو صورتت آسیب دیدی زخم خوردی اما بقیش چی ؟ الان وسط بیابون تنها لیوان آبت شکست بقیش؟ میخوای تا آخر به اون لیوان لعنتی شکستت نگاه کنی؟ چرا بهتر مراقب نباشی چرا نخوای زخمای خودتو خوب کنی به جای اینکه همش به اون لیوان فکر کنی

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

ولی جسم ما بود روح ما بود مسولیت نگهداریش تا اخرین لحظه و تا پودر خاکستر شدنش به عهده مون بودانگار خ ...

جسم تو بود بله عین یک لیوان ظریف مراقبش بودی که یهو یک عوض اومد لیوانت شکست چون یکی دیگه شکونده دلیلیل نمیشه که تو مراقب نبودی

دنبال اینی که چرا این اتفاق افتاده ؟ دنبال اینی که چون سخت بهت گذشته توقع نداشتی سخت تر شه درسته؟ ای لعنت به اون اتفاق که حتی خودمونم مقصر نیستیم اما به عهده خودمونه چطور ردش کنیم قبول داری؟

ممنون عزیزم از همدردیت ❤️❤️انگار افتادم جایی که هرگز نباید میوفتادماز جهنم بدتر و راهی نیست حتی مرگ ...

وظیفمه زیبا و قابل نداشت من هم از این کشورم وقتی میبینم هموطنم هم جنسم آسیب دیده میرنجم همینجوریش زندگی عادیم سختمونه چشمای قشنگتو آب بزن ریلکس شو برای خودت باش 

مرگ تسکین نیست فقط یک چاه خروجه اما بالاخره چاهه و نا امن 

هروقت دوست داشتی من هستم 🌻

عوضیا حق نداشتن

عوضیا میدونن حق ندارن اما به خودشون حق میدن چون عوضین بدرد نخورن ترسوان حقیرن تا ته تو لجنن خودشون گیر لجنن میخوان بقیرم تو لجن بکشن 

اما تو روح و جسمت پاکه و اون لجنی که اونا گرفتارن نمیپذیره و پس میزنه

برای همین براش سخته من خیلی بهت افتخار میکنم خیلی شجاعی

جسم تو بود بله عین یک لیوان ظریف مراقبش بودی که یهو یک عوض اومد لیوانت شکست چون یکی دیگه شکونده دلیل ...

منم بخاطر شکستنتش عذاب میکشم نه مراقب نبودنم

چون بهترین بالاتریم مراقبت رو داشتم میدونی متوجهی وقتی با این وجود نابودت میکنن چقدر سخته

سالها مراقب بودی حقارت و ضربه های زیادی پشت سر گذاشته بودی

دیگه بهترین فرصت بود برای زندگی

انگار یه قدمی بهشت پرتت کردن جهنم سوزان

همه چی اماده بود وقتش بود اما نذاشتن یهو ورق برگشت همه چی ضد شد دست به دست هم دادن

وظیفمه زیبا و قابل نداشت من هم از این کشورم وقتی میبینم هموطنم هم جنسم آسیب دیده میرنجم همینجوریش زن ...

نه عزیزم چه حرفیه مرسی از وقتت تلاشت💋

دلم مبخواست دلیلش رو بدونم چرا

با اینکه حقم نبود چرا این اتفاقات افتاد

انگار گولم زدن

منم بخاطر شکستنتش عذاب میکشم نه مراقب نبودنمچون بهترین بالاتریم مراقبت رو داشتم میدونی متوجهی وقتی ب ...

تا کی میخوای عذابش بکشی به خاطر چیزی که سوخته نیست و از دست رفته؟ یک کاری کن و آسیب لیوانو از یاد ببر (جسمت ()و مراقب لیوان دیگه باش(روحت) که در کنارش جنگیدی

نه عزیزم چه حرفیه مرسی از وقتت تلاشت💋دلم مبخواست دلیلش رو بدونم چرابا اینکه حقم نبود چرا این اتفاقا ...

حقت نبود اما گول نخوردی اونا خودش گول زدن دلیل نداره اخه دختر خود یک لجنم نمیدونه چرا لجنه اما لجنه 

نه عزیزم چه حرفیه مرسی از وقتت تلاشت💋دلم مبخواست دلیلش رو بدونم چرابا اینکه حقم نبود چرا این اتفاقا ...

هروقت خواستی دنبال دلیل باشی فکر کن چرا آدم شدی نه یک گربه دلیل نداره گربه گربست آدم آدمِ

احساس سنگینی کردی و خواستی دنیارو فحش بدی من هستم درخواست پیوی بده باهم حرف میزنیم دختر شجاع🌻