2777
2789
عنوان

شده موقع طلاق دوتاتونم گریه کنید یأ نه خونسرد بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 4710 بازدید | 54 پست
عقدم ک موندم وسط دلم میخواد بمیرم موندم وسط امشب مثل بارون تو حیاط گریه میکردیم من و مامانم و نامزدم ...

عزیزم الهی بمیرم 

بهداشت و نظافت درست میشه بیماری و اینا برین آزمایش بپرسین موقع بچه دار شدن میشه این ژن ها غیر فعال بشه یا نه

ازت یسوال میپرسم اخلاقش چطوره  باهات در حالت عادی ، در حالت عصبانی و اینا چجوری ؟ 

خساست بستگی داره به وضعیت مالی شاید ندارع و نمی‌ده اون فرق می‌کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم چند سال پیش رفتیم برای طلاق توافقی اما همچنان عاشق هم بودیم و گریه می کردیم 

برگشتیم از اول زندگیمون رو شروع کردیم و فهمیدیم بدون هم نمی تونیم زندگی کنیم

عزیزم الهی بمیرم بهداشت و نظافت درست میشه بیماری و اینا برین آزمایش بپرسین موقع بچه دار شدن میشه این ...

اخلاقش ٢٠ ولی چی بگم ایکاش بمیرم برای مرگم دعا کنید

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من و همسرم چند سال پیش رفتیم برای طلاق توافقی اما همچنان عاشق هم بودیم و گریه می کردیم برگشتیم از او ...

عزیزمممم الان چطورین ؟ خوبین ؟ اصلاح شد؟

مشکلتون چی بود راهنمایی کنید امیدوار بشیم

اسی من خندم گرفت طبیعیه به نظرت 🤣

تو حالت مرگم ایکاش بمیرم و سرنگون شم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان اون بازیگره بچه هفت ساله از آبو گل دراومده به فرزندی گرفته به اینم فکر کن ها.میتونی خودتو از اذیتای بچه خلاص کنی .بعدش بری آزمایش سرفرصت

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

فقط ب دلیل دوری؟!

اره اصلا هیچ دلیل دیگه ایی نیورد حتی تو محضر موقع طلاق گفت از بس دوسش دارم نمی تونم تحمل کنم  برای. همین طلاق می خوام 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

عزیزمممم الان چطورین ؟ خوبین ؟ اصلاح شد؟مشکلتون چی بود راهنمایی کنید امیدوار بشیم

خداروشکر الان خوبیم 

دوست خوبم زندگی خالی از مشکل نیست و زندگی همه فراز و نشیب و مشکلات خودش رو داره اما خیلی خودمون رو اصلاح کردیم

همسرم سعی کرد باب دل من راه بیاد و چیزهایی که من دوست داشتم رو انجام بده چون همدیگه رو دوست داشتیم پای هم ایستادیم و خیلی مشکلات رو حل کردیم.

ببین عزیزم اگر همسرت قابل اصلاح هست بهش فرصت بده تا مشکلات رو حل کنه و خودش رو تغییر بده... طلاق بهترین راه نیست آخرین راهه

عزیزم مشکلتون چی بود

دخالت خونواده اش مادرش رفته بوددعاگرفته بودبرازندگیمون منم اون دعارودیدم ولی انقدرساده بودم دادم دست مادرش دوباره اون دعارو ☹

گاهی انسانم آرزوست

من خونسررررد فقط حسرت اون چند سالی که هدر دادم رو می خوردم.اونم برگشت گفت یه روز پشیمون میشی خوشی زیر دلت زده گفتم بشین تا بشم.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗