2777
2789
عنوان

شده موقع طلاق دوتاتونم گریه کنید یأ نه خونسرد بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 4716 بازدید | 54 پست
دلیلشون خیلی بیخود بوده

اره خیلی یه زندگی حروم شد داداشم که نمی خواست طلاقش بده خودش درخواست داد وداداشم تو سربازی وفشار عصبی نمی تونست درست تصمیم بگیره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

خداروشکر الان خوبیم دوست خوبم زندگی خالی از مشکل نیست و زندگی همه فراز و نشیب و مشکلات خودش رو داره ...

خانواده هاتونم درجریان بودن؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده هاتونم درجریان بودن؟

خانواده همسرم می دونستن فقط اختلاف داریم ولی خانواده من می دونستن می‌خوام جدا بشم... من خودم درخواست طلاق توافقی دادم و به همسرم پیام دادم که بیاد و هماهنگ باشیم

خانواده همسرم می دونستن فقط اختلاف داریم ولی خانواده من می دونستن می‌خوام جدا بشم... من خودم درخواست ...

خداروشکر که زندگیتون خوب شده ان شاءلله خوشبختیتون پایدار

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اره خیلی یه زندگی حروم شد داداشم که نمی خواست طلاقش بده خودش درخواست داد وداداشم تو سربازی وفشار عصب ...

الان ازدواج کرده برادرت

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

الان ازدواج کرده برادرت

نه

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من بزور ۱۷سالم دادن شوهرم دادن فردای عقد اینقدر حالم بد بووووود ینی رو ب موت مامانم دید ترسید گفتم بهش خودمو میکشم زنگ زد ب خانواده پسره کنسل شد بخاطر یروز ۴ماه طول کشید طلاق خیلییی بده نخاستن

بهداشتش رعایت نمیکنه جوراب پاره میپوشه پیسی پوست .ناشنوایی ارثی پدرش عموهاش عمش .معلولیت مادرش رو خو ...

عزیزم همه اینا که گفتی راهکار داره 

بهداشت بله واقعا مهمه ولی اگه بهش تذکر بدی و کمکش کنی رعایت نمیکنه؟

مثلا براش مام و اسپری بخر یادآوری کن که بره حموم . لباسای تمیز براش بزار بعد حمام بپوشه البته اگر خودش بخواد به راحتی قابل حله

در مورد جوراب پاره که خیلی سادست همه جورابای پارشو بنداز آشغالی و چند دست نو براش بخر هر وقت میبینی پاره شد منتظر اون نمون خودت بنداز آشغالی 

ولی در مورد مشکل ناشنوایی که دست خودش نیست اگه از روز اول میدونستی پس همینجوری انتخابش کردی اونم شاید با سمعک درست بشه 

اما در مورد اجتماعی نبودنش اونم قبل ازدواج چند بار میرفتی بیرون باهاش مشخص میشد 

ولی خساستش خیلی بده 

تو همه اینا که گفتی فقط خساست خیلی مهم و جدی بود