2777
2789

؟؟؟؟؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش وزنداداشم گریه می کردن یعنی همه. کل خانواده 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

داداش وزنداداشم گریه می کردن یعنی همه. کل خانواده

جدا شدن ؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اگه بخوان دوتاشون گریه کنن چرا طلاق بگیرن اصلا

اومد شناسنامم بگیره سه تایی زدیم زیر گریه من و اون مامانم 

خلاصه منصرف شدیم گفتیم یکم صبر کنیم

من تو موقعیتش نبودم ولی میدونم ممکنه اینقدر همو دوس داشته باشین ولی یسری اختلافا باشه که تنها راه حل شدنش جدایی باشه اون موقع آدم به سختی جدا میشه

گاهیم ممکنه اینقدر تو اون رابطه دو طرف سختی کشیده باشن و اذیت شده باشن که وقت طلاق یه نفس راحت بکشن و خوشحال باشن از رهای از یه درد بزرگ نمیدونم واقعا ولی نظر من اینه

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

اومد شناسنامم بگیره سه تایی زدیم زیر گریه من و اون مامانم خلاصه منصرف شدیم گفتیم یکم صبر کنیم

شما معلومه همو‌دوس دارین بشینین باهم حرف بزنین بیرون برین دوتایی حل کنید مشکلتونو 

ایشالا درست میشه

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
چرا طلاق گرفتن

دادامه  فرای عقد رفت سربازی واموزشی سه ماه بعد  اومد  ما مازندران هستیم زنداداشم دامغان  بود داداشم لب مرز سربازی  همه روز زنگ می زد گریه می کرد یک سال نامزدبودن همش از هم دور بودن دختره نتونست تحمل کنه درخواست طلاق توافقی دادواقعا دردناک بود همه مون گریه می کردیم  واقعا همو دوست داشتن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن