2777
2789
عنوان

به نظرتون مردای متاهل

173 بازدید | 22 پست

ی مشاور میگف حتی این ریشه موی زن تحریک کنندس برای مرد و ۸۰ درصد اندام زنا تحریک کنندس

به نظرتون‌مردای متاهلی ک با زنشون هیچ مشکلی ندارن یعنی از نظر اندام و ظاهر و دوست داشتن عاشق زنشونن و نیازای مرد همیشه برطرف میشه اون مرد با دیدن حجاب بد زنا تحریک میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردی که عاشق زنش باشه 

فرشته هم بیارن نه

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

زن چه بد حجاب چه با حجاب کامله بازم عامل تحریکه مرده لطفا دیگه تو بحثاتون حجاب و بی حجابو وسط نکشید آدم مریض مریضه دیگه ممکنه یکی با چادر بره بیرون یه مریضه روانی اندامشو تصور کنه و بیشتر تحریک بشه و هی بره مزاحمش بشه 

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

یا خدا چقد سست عنصر، اینا به زرتی تحریک میشن

اهوم ولی من از شوهرم میپرسم میگ تو مجردی شاید اینطور بودم ولی الان همیشه نیازم برطرف میشه و درگیر زندگیم اصن برام تحریک کننده نیس دیگ نمیدونم

بلی ، چون زن بعد یه مدت عادی میشه

عادی شدن دلیل بر خیانت نیست ،چندروز پیش باهمسرم حرف میزدیم گفتم فلانی واقعا زیبا نیست ولی شوهرش خیلی هواش داره .گفت این چه حرفیه میزنی دونفر که باهم زندگی می کنن با شناختی هایی که از هم بدست میارن  باهم زندگی می کنن به ارامش میرسن دیگه مهم نیست ظاهر