2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر شخصیمه 

میگه با وجه منفی یا بد خودم می جنگیدم که چرا فلان کار که از نظرش بد بوده رو انجام داده بعد میگه فهمیدم حتی اون کارای بدیم که کردم به جا بوده 

چون موقعیتی که توش قرار داشتم ایجاب می کرد اونکارو انجام بدم حالا واسه نجات خودش که اسیب نبینه یا بقیه یا هر چی😂

توضیح الواضحات من اشکل المشکلات

وقتی با شیطان درونیِ خودتون مبارزه میکنید ( یعنی مثلا شیطان درونی شمارو دعوت به بدی ها می کنه و شما مبارزه می کنید و به طرف بذی ها سوق پیدا نمی کنید) 

کم کم شروع به درک او کردم ( یواش یواش احساس کردم و لمس کردم که این مبارزه و مقاومتی که میکنم، واسه شیطان (نفس) درونی خودم هست که به حرف اون گوش نمیدم، و به ندای قلبم گوش میدم و پیروز این میدان مبارزه عقل و ندای قلبم میشه)

(حالا مقصود از ضمیر «او» کیه؟ به چه کسی برمیگرده؟ باید به جملات ماقبل یا با بعد توجه ویژه ای کرد) 

نظر مخالف هم قطعا تحت شرایطی  قابل دفاع خواهد بود! 

باتشکر

لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم

داره میگه بعضی وقتا آدمایی که خیلی به نظر بد میان یا شما ازونا بدتون میاد، شرایطشون برای شماهم پیش م ...

البته ببخشید من اشتباه متوجه شدم

میگه وقتی داشتم با بدی هایی که دونم داشتم مخالفت میکردم و سعی میکردم از بین ببرمشون کم کم فهمیدم انگار به یه دلایلی دارمشون