2777
2789
عنوان

آقایی که مربی بدنسازی باشه اینجا هست ❓سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 58 پست
من نمیدونم این همه مرد تو این سایت ریخته اونوقت یه مرد بدنساز نیست اینجا

اینا انقد که اینجا ول میچرخن وقت نمیکنن برن باشگاه و سرکار عزیزم، چه توقعی دارید 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

اینو میپرسم ما الان دوساله بیشتره که می‌دونم یه تعدادی مرتب میرن مکمل هم دیدم میخرن بزار بپرسم فردا ...

باشه ممنون 

اینم بپرس که مربی هم تاثیر داشته براشون یا همون تغذیه و ورزش تاثیر داشته 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه ای که مربی میده چقد تاثیر داره ؟من فکر میکنم مربی های مرد برنامه بهتری میدن و نتیجش بهتره برا ...

خدایی این یکیش درسته آقایون برنامه ی بهتری میدن نتیجه اش بستگی به اراده تلاش خودت داره بخوای حرص بخوری بدتر آب میری حجمم نمی‌گیری باز پرس جو کن اگر برات مقدوره پودر کراتینم استفاده کن مصرف پروتئین به سقف برسون

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

باشه ممنون اینم بپرس که مربی هم تاثیر داشته براشون یا همون تغذیه و ورزش تاثیر داشته

باشه حتما برات میپرسم خواهش میکنم

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
خدایی این یکیش درسته آقایون برنامه ی بهتری میدن نتیجه اش بستگی به اراده تلاش خودت داره بخوای حرص بخو ...

والا من که تلاشم زیاده پدر خودمو در میارم .کراتین مصرف نمیکنم فقط پروتئین سفیده تخم مرغ و سیب زمینی و سینه مرغ هم زیاد میخورم بعد تمرین ولی الان بعد ۶ ماه اصلا نتیجه خوبی نگرفتم بیشتر دارم برعکس نتیجه میگیرم 

والا من که تلاشم زیاده پدر خودمو در میارم .کراتین مصرف نمیکنم فقط پروتئین سفیده تخم مرغ و سیب زمینی ...

این نتیجه گرفتنت با توجه به این که میگی خوب تمرین می‌کنی یه سر آزمایش بده برو پیش دکتر غدد شاید تیروئید دارب

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

دیدی گفتم میان جواب میدن کیف کردی

ولی هنوز کسی که خودش بدنسازی کار میکنه نیومده 

فقط شما اومدی و یه آقایی اونم میگه بدنسازی کار نکرده خودش

ولی هنوز کسی که خودش بدنسازی کار میکنه نیومده فقط شما اومدی و یه آقایی اونم میگه بدنسازی کار نکرده خ ...

میان میبینن نظر میدن هستند آدم های که کار میکنند 

این نتیجه گرفتنت با توجه به این که میگی خوب تمرین می‌کنی یه سر آزمایش بده برو پیش دکتر غدد شاید تیرو ...

نه دو ماه پیش چکاب کامل دادم همه چی اوکی بود 

من به مربی هم میگم میگه به ژنتیک هم بستگی داره 

ولی دیگه نباید لاغر تر بشم که 

مگه دوستای شما بیان بعید میدونم اینجا بدنساز داشته باشه

برات حتما میپرسم غمت نباشه فعلا که می‌دونم جنازه آن خخ فردا ببینمشون بپرسم خودمم شروع میکنم برای بدن خیلی خوبه چند سال پیش میرفتم هیچی هم مصرف نمی‌کردم اما حالمو خوب میکرد