الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا
خب خودت چرا نمیری پس بعد دوستات میرن تغییری هم کردن حجم عضله داشتن اونقدی یا فقط فرم گرفتن
خسته میشم شاید بعداً باهاشون اتفاقا خیلی اصرار میکنن آره بابا اونا چند ساله میرن مرتب و منظم عضله ها عالی اما همشون نه اونایی که مرتب رفتن و ادامه دادن
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
خودت کار نمیکنی ؟من بیشتر سوالم از کسایی که خودشون کار میکنن و حجم زیاد آوردن
خودم . زومبا . ایروبیک . فیتنس . فوتبال تو کارمه
اما حجم زیاد یا از تغذیه است که بستگی به رژیم داره که کربوهیدرات هست یا پروتئین اگر پودر کراتین میخوره اون بحثش جداست پروتئین وی خود منم میخورم اما بدنسازی که دنبال حجم گرفتن باید همزمان هم تغذیه رو هندل کنه هم ست تمرین هابی که داره رو
من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا