2777
2789

اینکه شبا تا صبح بیدارمم بخاطر فکر کردن به اونه مگه نمیگن دل به دل راه داره چرا اون تو فکر من نیست چرا من باید از فکر و خیال دیوونه بشم چرا من حسرت بخورم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به عشق واقعا اعتقاد دارم

ولی بذار ۲۱ ۲۲ سالت باشه احتمال ۹۰ درصد فراموشش میکنی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

11 سالگی تا 18 سالگی هوسهبس کنید دیگه چقدر عشق رو دسته کم میگیرید اه

دقیقا کسی درک نمیکنه خدا میدونه تو این هفت سال واسه یه لحظه نشد که بهش فکر نکنم هر روز فقط عکساشو نگاه میکنم با حسرت دوری

بخاطر هوسه عزیزم عشق نیس

من هم همینطور بودم

احتمالا یه نزدیکی خاصی بهش داری 

مثلا خیلی باهات شوخی میکنه، توجه بیشتری داره، میخندونت، زیاد با هم بازی میکنید

اگه توی ۲۵ سالگی هم همین احساسو داشتی اونموقع بهش فکر کن

اینکه ۷ ساله عاشقشم و نتونستم فراموشش کنم و به یادشم هوسه؟ خودم فقط میدونم که این عشق واقعی بود نه ه ...

عشقه عزیزم خواهرزادم ۱۱سالگی عاشق شد۱۸سالگی باهزارمکافات بهش رسیدعشقشون دوطرفه بودالان ۲۴سالشه وروزبه روزعاشقتر

من به عشق واقعا اعتقاد دارمولی بذار ۲۱ ۲۲ سالت باشه احتمال ۹۰ درصد فراموشش میکنی

نه دلم نمیخواد فراموشش کنم حتی عاشق اون بودن هم دوست دارم حتی اگه ازش دور باشم:) عشق بچگیه ای کاش میشد بهش برسم..

بخاطر هوسه عزیزم عشق نیسمن هم همینطور بودماحتمالا یه نزدیکی خاصی بهش داری مثلا خیلی باهات شوخی میکنه ...

هیچ نزدیکی ندارم برعکس اون بهم اهمیتی نمیده حتی گفت دوسمم نداره تو یه شهر کوچیکیم اما نمیبنمش غریبه هم هست تا حالا زیاد دلمو شکونده اما بازم نمیدونم چرا اینقد دوستش دارم

عشقه عزیزم خواهرزادم ۱۱سالگی عاشق شد۱۸سالگی باهزارمکافات بهش رسیدعشقشون دوطرفه بودالان ۲۴سالشه وروزب ...

خوش بحالش:) انشالله خوشبخت بشه ای کاش قسمت بشه منم به عشقم برسم خستم شده از این همه دلتنگی و دوری و حسرت..💔

هیچ نزدیکی ندارم برعکس اون بهم اهمیتی نمیده حتی گفت دوسمم نداره تو یه شهر کوچیکیم اما نمیبنمش غریبه ...

توی خانوادتون کسی این اخلاقو داره که بهش توجه کنی اما اصلا هیچ توجهی بهت نکنه؟,

مثلا تو و مامانت 

تو و بابات

بابا و مامانت

مثلا یکیشون توجه کنه اون یکی توجه نکنه

مثل احساسی که تو به اون آدم داری

ممکنه این یه الگوی رفتاری تو خانوادتون باشه