2777
2789
عنوان

آقایی که مربی بدنسازی باشه اینجا هست ❓سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 58 پست
۶ ماه میرم مکمل هم مصرف میکنم ولی دارم نتیجه عکس میگیرم عصابم خورد شده

پس تازه شروع کردی و لاغرترم شدی چک آپ هم داشتی یه سوال من یادمه یکی از عوامل خوابه که خیلی موثره خوابت کافیه؟

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶ ماه میرم مکمل هم مصرف میکنم ولی دارم نتیجه عکس میگیرم عصابم خورد شده

پس تازه شروع کردی و لاغرترم شدی چک آپ هم داشتی یه سوال من یادمه یکی از عوامل خوابه که خیلی موثره خوابت کافیه؟ 

پس تازه شروع کردی و لاغرترم شدی چک آپ هم داشتی یه سوال من یادمه یکی از عوامل خوابه که خیلی موثره خوا ...

آره 

نه خواب خوب ندارم اصلا شبا تا صبح بیدارم روز میخابم 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

آره نه خواب خوب ندارم اصلا شبا تا صبح بیدارم روز میخابم

خسته نباشی ببین اینا دیدی گفتم فردا میپرسم چون شبا به ندرت بیدارند عادت دادن بدن رو  خواب خیلی مهمه اونو باید نظم بدی خواب شب با روز خیلی فرق داره تا جایی که من می‌دونم باید شب خواب کافی برات لازمه

خسته نباشی ببین اینا دیدی گفتم فردا میپرسم چون شبا به ندرت بیدارند عادت دادن بدن رو خواب خیلی مهمه ...

خب نمیتونم شرایطم اینجوریه ۹ ساله خواب شب ندارم کلن 

ولی از موقعی که ورزش شروع کردم پاهام به جای حجم لاغر تر شده خب براچی آخه 

نه منظورم اینه نگفت باید اصلاح کنی خوابتو ؟ نگفت که این خواب بی تاثیر نیست؟

چرا گفت 

ولی من نمیتونم اصلاح کنم بخاطر ساعت کاری همسرم 

من ۵ سال پیش هم چند ماه بدنسازی کار کردم همون دو ماه اول یکم حجم آوردم تازه مکمل هم نمیخوردم تاثیر خوبی داشت خوابم هم مثل الانم بود ولی ادامه ندادم  اما نمیدونم چرا حالا تاثیر بر عکس داره 

چرا گفت ولی من نمیتونم اصلاح کنم بخاطر ساعت کاری همسرم من ۵ سال پیش هم چند ماه بدنسازی کار کردم همون ...

میفهمم شرایط نیست اما خب مربی پس گفته خوبه /پرسیدم برات اینا خب یکیشون 2سال و خورده ای و یکیشونم نزدیک دوسال بعد مکمل مصرف میکنند بعد یکیشون می‌گفت حجم تقریبا 5ماه بعد دیگه خودشو اون یکی می‌گفت تقریبا 4ماه نزدیک همه /مربی گفت بله خیلی تاثیر داره و مهمه  بر مبنای تجربش و علمش میاد براساس حالا  وضعیت بدنی و شرایطت و .. برنامه میده باید بلد کار باشه /

میفهمم شرایط نیست اما خب مربی پس گفته خوبه /پرسیدم برات اینا خب یکیشون 2سال و خورده ای و یکیشونم نزد ...

مربیم خوبه و سابقه کارش بالاس خودش هم اندامش ورزیده و خوبه ولی من خودم فکر میکنم برنامه ای که مربی آقا میده تاثیر بهتری داره.

دوستاتون بعد ۵ ماه با مکمل حجم آوردن ؟

چون من یک ماهه دارم پروتئین وی استفاده میکنم 

مربیم هم میگه باید صبور باشی ولی من چون دیدم بعد ۶ ماه به جای حجم پاهام داره لاغر تر میشه عصابم خورد شد 

مربیم خوبه و سابقه کارش بالاس خودش هم اندامش ورزیده و خوبه ولی من خودم فکر میکنم برنامه ای که مربی آ ...

خوبه پس مرلین من فقط از باب که گفتی بپرس گفتم بهت مربیو آره مکمل بوده راست میگه صبور باش بهش اعتماد کن چون خب تحقیق کردی و پذیرفتیش میگی عملکردشم عالیع صبررر ارامشتو حفظ کن زمان بره هر چیزی 

خوبه پس مرلین من فقط از باب که گفتی بپرس گفتم بهت مربیو آره مکمل بوده راست میگه صبور باش بهش اعتماد ...

باشه امیدوارم تلاشم بیخودی نباشه 

ممنون از لطفتون