2777
2789
عنوان

شما با نظر این آقا یون موافقین

164 بازدید | 26 پست

میگن چون خانم مهریه داره و‌میتونه مهریه بذاره اجرا پس نباید چیزی بنام خانم باشه 

و اختیار پول و‌حقوق خانم حتی ارث و.دست مرد هست

بخاطر اینکه  زن میتونه  مهریه بگیزه!!!

خب اگه مرد همه رو انتقال داد بنام یکی دیگه زن ازکجا مهریه بگیره؟

بعدم چه معنی میده زن برای به دست آوردن اموال خودش بره مهریه بذاره اجرا😐

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم مرد اختیار حقوق واموال زن داشته باشه

منظرش این بود مثلا خونه میخرن زنم پول میذاره ول یهمش باید بنام مرد باشه 

ارث‌پدرش باید دست شوهرش باشه!!!!

همه چی بنام مرد باشه حتی اگه زن پولش داده باشه چون زن مهریه داره عوضش!

اون تیکه که گفتی اختیار مال و اموال خودشم بده دست یارو دیگه واقعا عصبیم کرد🤬

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

کلا مهریه رو قبول ندارم

چرا باید به ازای مهریه که هرروز قانون جدید سنگ جلوش میندازه ث ضمانت اجرایی ضعیفه آدم اموال خودش گرو‌بذاره؟؟کجا ی شرع و‌قانون گفته د ر عوض مهریه پول گرو‌بذارین؟

اون تیکه که گفتی اختیار مال و اموال خودشم بده دست یارو دیگه واقعا عصبیم کرد🤬

مرده میگه چون مهریه داری  اجازه کار با مرده پس اختیار حقوقم بامرده!!!!