2777
2789

وقتی دستهام رو پایین می گیرم رگهام به شدت متورم میشه انگار خون جمع میشه توش 

درد داره و سوزش 

دستم رو می گیرم بالا خون برمی گرده رگهام عادی میشه 

برای دوشنبه وقت دکتر گرفتم 

اما نگرانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عجیب

غلضت خون داری شاید خون راحت برنمیگرده سمت قلب

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

چیه این ؟ خوب میشه ؟

همون غلظت خونه

آره خوب می شه ولی با طب سنتی بهتره درمان بشه دکترا یه سری قرص دادن بهم نخوردم چون عوارض داشت

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.

همون غلظت خونهآره خوب می شه ولی با طب سنتی بهتره درمان بشه دکترا یه سری قرص دادن بهم نخوردم چون عوار ...

علایم شما هم همین بود ؟ 

سه شنبه دیر نیست که وقت گرفتم ؟ 

دکتر قلب و عروق وقت گرفتم 

نمی دونی چقدر رگهام متورم میشه وقتی بالا می گیرم ، خودم حرکت خون رو تو رگهام حس می کنم

فشارخونت اکثرا پایین نیست؟

منم جریان خونم خیلی ضعیفه به زور قرص سرم فشار خونم بردم بالا خون اگه در جریان نباشه میمیره گاهی احساس میکنم خون توی رگام مونده رگای بدنم سفت میشه

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

علایم شما هم همین بود ؟ سه شنبه دیر نیست که وقت گرفتم ؟ دکتر قلب و عروق وقت گرفتم

نه، من برای یه چیزه دیگه آزمایش دادم.. از بخت بدم اینم تشخیص داده شد.. 

نه دیر نیست.. 

خوب کاری کردین. من دیگه جرعت ندارم برم دکتر قلب و عروق.. به دفعه تا بیمارستان قلب مشهد فرستادم گفتن هیچی نیست هرچی بوده در لحظه بوده... 

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.