2777
2789

ما خودمون چندین سال بعد ازدواج بچه نخواستیم ، یعنی شوهرم بچه خیلی بدش میومد ، خانوادش می‌دونستن پسر خودشون نمیخواد ، اما همش میگفتن زنت مشکل داره دروغ میگی ، دیگه اوضاع مالیمون خوب شد شوهرم گفت الان دوست دارم بچه دار شیم ، تو اقدام بودم و کسی خبر نداشت پدرشوهرم رفت به پدرم گفت دخترت نازاست و کنار پسر ما نمیخوابه برای پسرمون زن میگیریم 

بعد من زدم تو روشون گفتن نه ما اینو نگفتیم 

از طرفی جلوی روم خیلی احترامم رو دارن اما بعد این قضیه فهمیدم دو رو دو رنگ هستن و دوستم ندارن و فقط نقش بازی میکنن

درس نده

قطع ارتباط کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان حاملم ، دوست دارم ادبشون کنمبهشون نگفتیم حاملم یک کاهه، اینام هر روز به شوهرم طعنه میزنن بی بچه ...

تا زایمان هیچی بهشون نگو

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم