2777
2789

مال من یک سال پیش تموم شد 

دیشب بعد یک سال پیام داده که میخوام باهات صحبت کنم 

اعصابم بهم ریخته اومدم اینجا حتی حوصله ندارم در موردش با کسی حرف بزنم

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده واقعا متاسفم🥲🥲حالت الان چطوره؟

اره خیلی بده فک کنم 9 سال باهم بودیم یه عمره بیشتر از هر شخص دیگه ای بهش اعتماد شدم بعد اون از زندگی ناامید شدم حتی 

سعی میکنم با شرایط کنار بیام ولی خیلی وقتا دلم براش تنگ میشه از ذهنم پاک نمیشه

🎐 وقتـی هـیچ کس بـاورم نـداشت خـودم، خـودمـو بـاور داشتـم..🌱 . ️ 

اخلاقت خیلی خوبه که ۹ سال باهام بودین؟ اما چقد سخت من و رل ام ۴ ماهه باهمیم میگه کات

باهم کنار میومدیم اوکی بودیم باهم اخلاقامون نسبت بهم خوب بود

چرا کات؟ 

خیلییییه واقعاچون بهم میگه تو اعصابمو خرد میکنی من اولین تجربه دوستیمه یکم سفت و سخت ام

اره، مردا چرت و پرت زیاد میگن که فقط ما رو از سرشون وا کنن عزیزم امیدوارم اگه دوسش داری و دوس داری باهاش ادامه بدی کات نکنین و رابطه پایدار و طولانیی تجربه کنی 

بحث اخلاق نیست بحث اینه دونفر بهم بخوره اخلاقشونچرا میگه کات؟

دقیقا بهم میگه ما باهم مچ نمیشیم

مثلاً یکچیزی ک میشه انتظار داره من اصلا جوابشو ندم، بعد یچی میگم اون ناراحت میشه و لج می‌کنه و میگه میری رو اعصاب من. 

البته بماند یکم با کنایه باهاش حرف میزنم