2777
2789
عنوان

برای لکه سوختگی فرش چیکار کنم.

30392 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من دیشب داشتم لباس اتو میزدم بعد از پریز کشیدمش بیرون  کنار تخت بود گفتم سرد بشه بزارم تو کمد دخترم انداخته بودش رو فرش و رفته بود الان از داغی کف اتو یذره رنگ فرش برگشته

فرش ام کرم روشنه یکم پیداس

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹

دیشب از نت سرچ کردم نوشته بود پیاز رو نصف کنید بکشین روش بعد دستمال نمدار بکشین و بعد که خشک شعد با آب اکسیژنه تمیزش کنین انجام دادم اما کامل نرفته

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
دیشب از نت سرچ کردم نوشته بود پیاز رو نصف کنید بکشین روش بعد دستمال نمدار بکشین و بعد که خشک شعد با ...

منم الان سرچ كردم همينو نوشته بود امتحان كن حالا ضرر كه نداره

پسرم دنیامه❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه تجربه اي كه من دارم فرشم روي دماي زياد شوفاژ رنگش عوض شده بود با سركه سفيد رنگش درست شد يه كم سركه سفيدو بزن به دستمال بعد بكش روي سوختگي ببين ميره

پسرم دنیامه❤❤❤❤

فعلا روش رو وایتکس زدم اخه لک های دیگه هم که میوفته اگه نره همین وایتکس میبرتش چون تقریبا سفیده

فرش من سفيد سفيده با سركه كاملا زردي سوختگي رفت حالا شمام امتحان كن ايشالا كه ميره

باید سرکه معمولی باشه یا سرکه سفید؟

با اب هم باید مخلوط کنم یا نه؟

بعدش ابکشی میخواد یا فقط بکش رو فرش کافیه؟

فرش من سفيد سفيده با سركه كاملا زردي سوختگي رفت حالا شمام امتحان كن ايشالا كه ميره

ممنون حتما امتحان میکنم

دیشب که دیدم اتو برگشته رو فرش شوکه شدم یعنی من ثانیه ای نباشم این وروجک یه خرابکاری میکنه

دوستان ممنون از نظرات و راهنمایی هاتون .حتما استفاده میکنم.دیگه هم برام درسی شد که بمحض تموم شدن کارم اتو رو بردارم از جاش

باید سرکه معمولی باشه یا سرکه سفید؟ با اب هم باید مخلوط کنم یا نه؟ بعدش ابکشی میخواد یا فقط بکش رو ...

نه نيازي به آبكشي نداره بعدش يه دستمال تر روش بكشي كافيه

پسرم دنیامه❤❤❤❤
سركه سفيد عزيزم 

ممنون گلم.حتما امتحان میکنم

حالا خدارو شكر خودشو نسوزونده 

یدفه نوک دستشو زده بود به اتو  کلا با اینکه‌میفهمه داغه و‌من سریع بر میدارم اتو رو بازم دوس داره باهاش بازی کنه