2777
2789
عنوان

چرا زنداداشم با وجود قطع رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم شاید مونده که دوباره رابطه درست کنهحذفش کنیم یا نکنیم کدوم بهتره؟

یه گروه دیگه بزنید

تو این‌گروه فعالیت نکنید  حذف کردنش کار درستی نیست برای شان خودتون میگم 

حتما دلیل مهم و قابل قبولی برای خودش داره برای قطع رابطه  یا روانیه  غیراین نیست 

والا منم با خواهر شوهرم قطع رابطه ام سر رفتارای خودش الان طلبکاره.... همیشه پشت سرم میگه بقیه پرش کردن. البته خودش ادمیه که همرو پر می کنه فکر کرده ما هم مثل ادمای دور خودش کم عقلیم.

شمارو منظورم نیستا ؛من خودم به شخصه خواهر شوهرم ، برای همه نظر میده و تو کارایی که بهش ربط نداره دخا ...

من خواهر شوهرم با همه عروسا مشکل داره نه فقط من. باور کن عروس بزرگه بنده خدا سال ها با اینا قطع رابطه بود این اواخر هم سرطان سینه داشت فوت شد بعد همین خواهر شوهر یه حرفایی پشت سر اون مرحوم و حتی تو روزای قبل فوتش  میزد که من دلم میخواست خفش کنم.