2777
2789
عنوان

چرا زنداداشم با وجود قطع رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 59 پست

خودتون ریمو کنیدش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کسی باید فقط خوبی کنه و اون طرف قطع رابطه کنهدیوونست؟

ب داداشم گفته اینا حسودی منو میکنن نمی‌زارن باهم خوب باشیم

خودش انگار یکم مشکل داره افسردگی .بدبینی ...فکر کنم مادروخواهرشم یادش میدن

شما که نمی‌شناسید من راستشو گفتم.

ماهم از دید خودمون میگیم ...نمیدونم

همتون از گروه لفت بدید بعد برید یه گروه دیکه بزنید اونم خودش میره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
والا منم با خواهر شوهرم قطع رابطه ام سر رفتارای خودش الان طلبکاره.... همیشه پشت سرم میگه بقیه پرش کر ...

منم دیدم متاسفانه آتیش میندازن تو زندگی ها بعد میگن ما کاری نکردیم 

من خودم واقعا دلم نمیاد همچین کاری کنم نمیدونم این جور ادم ها اصلا به حق الناس اصلا اعتقاد ندارن 

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

گفتم شاید مونده که دوباره رابطه درست کنهحذفش کنیم یا نکنیم کدوم بهتره؟

هیچ کدوم ، توی اون گروه دیگه پیغام نذارید یه گروه دیگه بزنید و اونجا همه جمع باشید و حرف هاتون رو بزنیدو این گروهم بذارید همین جچری بمونه که دعوای جدید درست نشه

ب داداشم گفته اینا حسودی منو میکنن نمی‌زارن باهم خوب باشیمخودش انگار یکم مشکل داره افسردگی .بدبینی . ...

خب ببین یا دیوونست و یه ادم روانیه

یا 

شما اذیتش میکنید

وگرنه جواب خوبی های پی در پی قطع رابطه نیست

خب ببین یا دیوونست و یه ادم روانیهیا شما اذیتش میکنیدوگرنه جواب خوبی های پی در پی قطع رابطه نیست

بعصیا ازدواج میکنن گارد دارن نسبت به مادرشوهر و خواهر شوهر.زنداداش ما هم اولش همین بود اصلا همش داستان درست میکرد همش دعوا مینداخت ،خودش شروع میکرد ادامه میداد بهدم تموم میکرد،ما هیچوقت هیچی به روش نیاوردیم ،سالها گدشت و فهمید نه بابا همه مثل هم نیستن ،دیگه دست برداشته 

خب ببین یا دیوونست و یه ادم روانیهیا شما اذیتش میکنیدوگرنه جواب خوبی های پی در پی قطع رابطه نیست

بچش بدنیا اومد من و مامانم می‌رفتیم بچش داشتیم شیرش کم بود دهنش غذا میزاشتم بعد ب داداشم گفت این قاشق از قصد میزد ب دهنم دردم بیاد

نمیدونم والا ...شاید حقم داره ...

بعصیا ازدواج میکنن گارد دارن نسبت به مادرشوهر و خواهر شوهر.زنداداش ما هم اولش همین بود اصلا همش داست ...

شاید زنداداش شما واقعا یه بیمار روانی بوده اخه بعد از چند سال!!!!

زنداداش خودم اره چند هفته خب واقعا صمیمی نبود ولی وقتی دید ما باهاش خیلی خوبیم واقعا صمیمیت رو نشون داد

ب داداشم گفته اینا حسودی منو میکنن نمی‌زارن باهم خوب باشیمخودش انگار یکم مشکل داره افسردگی .بدبینی . ...

به نظرم اینو نگو. خواهر شوهر منم پشت سرم گفته منو یا جاریم پر می کنه یا خواهرم  پر میکنه... منم خیلی بدم اومد از حرفش چون حقیقتا ادم سی و چهار ساله مگه احمق و بچس که بخاطر حرف بقیه پر بشه ...بعدم منو احمق و بی عقل فرض می کنه و اخلاقایی که خودش داره رو به من نسبت میده. خودش ادمیه که بقیه رو پر می کنه منو هم مثل بدبختای بی عقل دور و بر خودش تصور می کنه.. خودش این اخلاقو داره که مثلاپیش من بد خواهر برادرای خودشو میگه که منو با اونا بد کنه بعد بد منو پیش اونا میگه... از همون سال اول ازدواجم اینجور بود. منم حرفاش برام مهم نلود چون احمق نیستم که بخاطر حرف اون بخوام با بقیه بد بشم وقتی خودم  شخصا بدی ازشون ندیدم. مدلشه. من دیگه بعد هفت هشت سال زندگی تحملم از رفتاراش تموم شد حالا منو پیش همه بده نسون داده کارای خودشو نگفته فقط واکنشای من به رفتارای خودشو تعریف کرده نصفه و نیمه .

بعصیا ازدواج میکنن گارد دارن نسبت به مادرشوهر و خواهر شوهر.زنداداش ما هم اولش همین بود اصلا همش داست ...

خودش نیست خداش هست یک سال عقدش عالی بود بعد عروسی بعد بچه دار شدن دعوا راه انداخت

خودش نیست خداش هست یک سال عقدش عالی بود بعد عروسی بعد بچه دار شدن دعوا راه انداخت

بالاخره ادم بخاطر داداشش باید چشمشو رو خیلی چیزها هم ببنده

الان همه منو میبینن میگن واااای چقدر زنداداشت ماهه در صورتی که خبر ندارن من خیلی چیزها هم دیدم ولی خودمو یه ندیدن زدم

من بر عکس بودم انقدر دوسشون داشتم مادر شوهر و خواهر سوهرامو مثل مادر و خواهر خودم میدونستم ولی وقتی کارا و رفتاراسونو دیدم تازه غهمیدم من چی فکر می کردم و چی شد. الان دیگه اصلا دوسشون ندارم. خودشون با رفتارا و کاراشون جایگاهشونو پیش من خراب کردن. ..