2777
2789

با خانواده همسرم هستم سه ساله عروسی کردم

تو این تایم زمین اینا خریدیم داریم میسازیمش

سه تا اتاق دار یکیش کل وسایل جهزیمه یکیش خودم میخابم اینا

همسرم جای دور کار میکنه برا ساختن خونه

اماده شد انشالا میریم خونه خودمون

۲۰ روز اینا پیش ساعت ۱۲ شب گفتم برم اشپزخانه ی نسکافه درس کنم

منم همین که دره اتاقو باز کردم دیدم پدر شوهرم بیداره چشش باز بود

مادر پدر شوهرم تو حال میخابن

بعدش من رفتم اشپزخانه درس میکردم گف گرفتار شدیمااا

اومدم اتاق درو بستم 

دیدم پاشده همه ی برق خونه رو روشن کرده تلویوزن همچینن صداشو خیلی زیاد کرده

تو اشپزخانه وسایل میشکونه داد میزنه میخونه ما نمیخابیم عینه روانیااا

فرداش به مادرشوهرم گفتم نمیخاین به همسرم میگم بیاد بریم گف دلتون میخاد برید خب برین به سلامت

برو اونجا خونه بگیر جای که مادره من هس گفتم من برم هم

خونه بگیرم میرم شمال سمت خونم خونه میگیرم

اینو رفته به همه گفته که حرفای کنو بعدش گفته میرفتن چشم نمیدید به شوهرشم میگم بیاد جمع کنه بره

خیلی دلم شکست اصلا دیدگاهم بهش عوض شد

الان میخاد بره مشهد بهم گفته به شوهرت بگو برام پنج میلیون بده واسه کرایم

در حالی که الان کاغذ دیواری میزنن طرف دیروز زنگ زد کاغذ اومده پول بدین ندارن بدن

منم خیلی بهشون گفتم ندارین بهش بگین که چند ماهه میدیم

دیگه دیروز زنگ زد گف چک میدم وگرنه چک هم نمیداد

انگار واجبه مشهد رفتن الان اصلا براش واجب نیس

پول کاغذ دیواری مونده 

خلاصه دیگه منم بخاطره کاراشون رفتاراشون دلم شکسته

بدم میاد ازشون دلم راضی نیس پنج میلیون بدم

نظرتون چیه کارم خوبه یا نه؟!

بنظرتون بهترین راه چیه بدم بهش؟!

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه ساله باهاشون زندگی میکنید بالاخره این مدت خرج خوردخوراکی بهتون دادن پنج تومنم چیزی نیست من بودم میدادم

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
بزرگترین اشتباهت اینه رفتی تو ی اتاق تو خونه شون داری زندگی میکنی

میشه دلیل اشتباه بدونم؟!

چرا اشتباه بخاطره زندگیم ایندم بچم

میرفتم اجاره بدبخت میشدم خوب میشد؟!

ماهی ۱۰ بده اجاره میمونه جیبنم اب برق گاز میمونه جیبم خرج خونه اینا میخرن هیچی نمیخریم میمونه جیبم

تو ی اتاق گرم نشستم خب خونمم داره اماده میشه دیگه

شهری که دوس داشتم خونه ای دوس دارم نقشه میسازیم

رفتیم دیگه دور از همه ی اینا

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

سه ساله باهاشون زندگی میکنید بالاخره این مدت خرج خوردخوراکی بهتون دادن پنج تومنم چیزی نیست من بودم م ...

ماهی ۱۰ بده اجاره میمونه جیبنم اب برق گاز میمونه جیبم خرج خونه اینا میخرن هیچی نمیخریم میمونه جیبم

بخاطره حرفش دلم شکسته

فقط همین

راستش شما سربار زندگی اونا شدین، اونم ۳ سالباید شما با اونا راه بیاینخودت بودی میذاشتی مادر شوهرت ۳ ...

بخاطره حرفش دلم شکسته

فقط همین

ماهی ۱۰ بده اجاره میمونه جیبنم اب برق گاز میمونه جیبم خرج خونه اینا میخرن هیچی نمیخریم میمونه جیبمتو ...

سه ساله باهاشونی خودت بزار جای اونا حق دارن بعضی وقتا حرفی بزنن یا خسته شده باشن وظیفشون نبوده واقعا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
ماهی ۱۰ بده اجاره میمونه جیبنم اب برق گاز میمونه جیبم خرج خونه اینا میخرن هیچی نمیخریم میمونه جیبمتو ...

چ ربطی ب حرف من داشت😐

خب الان خودت هم قبول داری چقدر دارن بهتون لطف میکنن

حتی خرج خورد و خوراک رو هم ازتون نمیگیرن ولی شما زورت اومده بعد سه سال ۵ تومن بهشون بدی 

چ ربطی ب حرف من داشت😐خب الان خودت هم قبول داری چقدر دارن بهتون لطف میکننحتی خرج خورد و خوراک رو هم ...

چرا بعد سال سه پنج اصلا اینطور نیس عزیزم

تا قبل اینکه زمین رو بخریم تا ی سال پیش

همسرم میداد بدهی میکردن میگفت برو بدهیمو بده چک داشتن میگفتن برو پر شو

اینو بخر اونو بخر

سه ساله باهاشونی خودت بزار جای اونا حق دارن بعضی وقتا حرفی بزنن یا خسته شده باشن وظیفشون نبوده واقعا

پس وظیفه ی چیو دارن؟!

همسرم واسه خودش عروسی رو گرفت

سه تا وسایلو باید خانوادش میخردین تا الانم نخرید

هیچکاری نکردن نزدیکه سه ساله بچه داریم ی اسبابازی ندیدم بخرن

فقط خرج خونه اس که منم باهاشون میخورمه

پس وظیفه ی چیو دارن؟!همسرم واسه خودش عروسی رو گرفتسه تا وسایلو باید خانوادش میخردین تا الانم نخریدهی ...

هیچ وظیفه ای ندارن بچه بزرگ کردن قرار نیست تا آخر عمر ساپورتش کنن شما خودت برای اونا چیکار کردی که توقعم داری 🤔

1
5
10
15
20
25
30
35
40