2777
2789

حدودا سه ماه پیش یهویی ازم جدا شد

ما خیلی بحث میکردیم پنجاه پنجاه مقصر بودیم

اون کرم داشت و اذیت میکرد من حساسیت بیخود نشون میدادم😐

سر سیدنی سوئینیم بحث میکردیم اون میگفت خوشگله همه مردا عاشقشن و حرصمو با حرفاش درمیورد من انقد بحثو کش میدادم بگه غلط کردم نمیگفت😐😐

بعد دو هفته پیام داد اعصابم یکم اروم شد به این تنهایی نیاز داشتم😐بهم قوب دادیم همو دیگه اذیت نکنیم

بعد اون دیگه نامزدم از قصد حرصم نمیداد و با اینکار تفریح نمیکرد😐منم اگه از چیزیم ناراحت میشدم نمیگفتم میگفتمم حتما تاکید میکردم که قصد بحث و دعوا ندارم ولی نمیتونم تو خودم نگه دارم این ناراحتیمو🥲

بعد امشب یهو فاز غم گرفتم😐یه خاطراتی یادم میومد بغضم گرفته بود هنوزم دلم گرفته

منو نامزدم شش ساله باهمیم

من دوسال اول با این ادم شکنجه روانی شدم متاسفانه و حتی بعدترش🥲خیلی مشکل داشتیم

و من کلا تا چهارسال پیش خیلی وقتا میشستم به خاطرات بدم فکر میکردم گریه میکردم😐واقعا عر میزدما😐😂

چندسالیه دست از این عادت برداشتم ولی امشب یهویی دوباره اون خاطرات میومد تو ذهنم

بعد به خودش گفتم خیلی حالم بده و این داستانا

اشاره ای به خودش نکردم ولی فهمیدم منظورم اونم هست😐

بعد گفت من چیکار کردم؟!

بچها من هرباااار ناراحت بودم اومدم دردودل کنم باهاش یا مشکلمونو حل کنیم یا قهر و دعوای بزرگی شده یا حتی واقعا قاطی کرده گفته جداشیم یهو اصلا کلا عوض میشه😐

برای همین من کلا نمیتونم باهاش حرف بزنم

دو ساعت پیش که ازم اینو پرسید دیگه پیام نداد😐

خب من بهش گفتم از نظر روحی خیلی حالم بده🥲نباید یه پیامی چیزی میداد باهام صحبت میکرد؟

اون نگران حال من نبوده حالا من نگران حالشم😐

اخه مشکل چربی خون و فشارخون داره بعد امشب کله پاچه خورده😐این غذا سمه واقعا

چهار پنج ساعتی گذشته اگه میخواست حالشو بد کنه همون ساعت اول میکرد نه؟

میترسم حالش بد شده باشه

هم دلم گرفته بود هم الان استرس دارم

من کلا خیلی زود استرس میگیرم بعد چندشب پیش یهو خیلی بهم فشار روانی اومد بدتر شدم🥲

سیدنی سویینی و بعضیای دیگه بنظرم چون اینستاشون فعاله معروفن وگرنه پخی نیستن و بازیگر بزرگتر و خوشگلتر ازشون،خیلی هست

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیدنی سویینی و بعضیای دیگه بنظرم چون اینستاشون فعاله معروفن وگرنه پخی نیستن و بازیگر بزرگتر و خوشگلت ...

اره من اینو خیلی قبول دارم خودم شخصا مثه بقیه هات و س..سی نمیبینمش

اره

احتمالا اون فهمیده تو خیلی دوستش داری واسه همینه با رفتنش تهدیدت میکنه من الان عقدم اینارو جدی نگرفتم و الان خیلی پشیمونم زندگی کردن با مردی ک وقتی حالت بده بجای صحبت کردن برات درکت نمیکنه یا راحت میخوابه یا میره خیلی سخته خیلی اونوقت بهت فشار زیادی وارد میشه اگر امکانش هست جداشو ازش چون بعد عقد نمیشه

نمیدونم چی بگم شش سال باهم بودن خو کم نیس ولی من به شخصه درددل کردن و حرف زدن با شوهرم فقط ارومم میکنه حالا اگه بخام حرفی بزنم و اون بخاد گاردم بگیره دیگه نمیشه. زندگی حرف ی روز دورثز و ی سال دوسال نیس یه عمره ادم درست انتخاب کنید براش. 

یعنی چی فدایی نباشم؟یعنی فداکار نباشم؟یعنی چی؟مشکل کارم کجاست؟

بله خیلی فداکار نباش،تا طرفت نیومده تو نرو

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)