2777
2789
عنوان

بچه پنج سالمو مای بیبی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی وسط شب بلندش کن ببرش دستشویی. من این کارو واسه پسرم میکردم. البته چراغ دستشویی رو روشن نمی‌کردم ...

طفلک نمیگه جیش کردم میگه مامان عرق کردم

امشب میگه مامان شاید اسهال جیش گرفتم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
عه نشنیدم قرص داشته باشه

برای کودکان بالای ۶ سال که دچار شب‌ادراری هستند، ایمی‌پرامین ۲۵ میلی‌گرم یک ساعت قبل از خواب تجویز می‌شود. در صورت نیاز و با توجه به واکنش کودک، دوز ممکن است افزایش یابد اما حداکثر دوز نباید از ۵۰ میلی‌گرم برای شب ادراری کودکان ۶ تا ۱۲ سال و ۷۵ میلی‌گرم برای کودکان بالای ۱۲ سال بیشتر شود

همون حیاط سختشه بره ،مخصوصا از این ب بعد ک هوا خیلی سرد میشه .من بچه بودم مامانم اینا در ورودی رو قف ...

ممنون عزیز

چیز خیلی خیلی ترش نخورده؟از این خوراکیایی که بچه ها میخورن و ترش هست.فکر کن ببین اگه میخوره از همونه ...

نمیتونم خودمو نگهدارم

یه دعوای کوچیک میکنم

چیز خیلی خیلی ترش نخورده؟از این خوراکیایی که بچه ها میخورن و ترش هست.فکر کن ببین اگه میخوره از همونه ...

بیشتر به نارنگی تمایل داره روزانه دوتا رو حتما میخوره

برای کودکان بالای ۶ سال که دچار شب‌ادراری هستند، ایمی‌پرامین ۲۵ میلی‌گرم یک ساعت قبل از خواب تجویز م ...

پسر من ۵ سالشه.تحویز میکنن؟؟