2777
2789
عنوان

مادرشوهر بدگویی ولی اومده پول میخاد لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 29 پست
هیچ وظیفه ای ندارن بچه بزرگ کردن قرار نیست تا آخر عمر ساپورتش کنن شما خودت برای اونا چیکار کردی که ت ...

مگه میگم همیشه مارو ساپورت کنن؟!

ی عروسی وظیفه بود نگرف اینا سه تا وسایل بود نخریدن برامون

این دوتا بودن نکردن

جز این هیچی نبود

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میگم همیشه مارو ساپورت کنن؟!ی عروسی وظیفه بود نگرف اینا سه تا وسایل بود نخریدن براموناین دوتا بو ...

عروسیم وظیفشون نبوده مگه خرج عروسی بقیه رو کی داده همه خودشون عروسی گرفتن خودتو بزار جای اونا ببین عروست همچنین توقعاتی ازت داشته باشه چه حسی داره همسر شما قصدش تشکیل زندگی بوده پس باید به هزینهاشم فکر میکرده

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
عروسیم وظیفشون نبوده مگه خرج عروسی بقیه رو کی داده همه خودشون عروسی گرفتن خودتو بزار جای اونا ببین ع ...

پسر عموی همسرم خب پدرش یعنی عموی همسرم واسه پسرش عروسی گرف سه تا وسایل بزرگشو خرید

طلاهاشو خونه گرف براشون

اینام ندارن خب تلاش کرد برا بچه هاشون

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

اگه جای شما بودم و دستمون تنگ نبود حتما پولو میدادم.

درسته بدهی داریم بدهی اینا میدیم ۶۰۰ میلیون بدهی میدیم

پنج اگ دادنمون خوبه میدم خب

پسر عموی همسرم خب پدرش یعنی عموی همسرم واسه پسرش عروسی گرف سه تا وسایل بزرگشو خریدطلاهاشو خونه گرف ب ...

چون که یک نفر اینکارو کرده قرار نیست همه کنن شرایط زندگی آدما متفاوته مناطقی هست که اصلا جهیزیه نمیخان پس اینجوریه همه نباید ببرن 🤷🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
وقتی نمی‌خوای بدی راضی نیستی چرا نظر میخوای

چیزی گفتم؟!

دلم راضی نبود چون ازشون شکسته نظر خاستم بهترین راه چی باشه اینکارو بکنم گفتی میدم گفتم چشم تموم شد

چون که یک نفر اینکارو کرده قرار نیست همه کنن شرایط زندگی آدما متفاوته مناطقی هست که اصلا جهیزیه نمیخ ...

پدرشوهرم کاری نیس بفکره اینده نیس پول باش بخوره فقط

ما عید ۱۷۵ چک داشتیم دو ماه بعده عید ۲۴۰ میلیون

ی ماه بعد عید به همسرم گفته چک ۲۵ میلیون منم پر شو

ی ماه پیش ۱۷۵ به زود قرض بدی پر شدیم ی ماهه دیگ ۲۴۰ چک داریم

اینا بفکرمون نیستن بدم میاد

شما که انقدر ازشون بدت میاد باید میرفتی مستاحری 

ده احاره بدی 

پول اب و برق بدی 

خورد و خوراک بدی 

مهمونداری کنی

انقدرم زبونت دراز نباشه سرشون

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
پدرشوهرم کاری نیس بفکره اینده نیس پول باش بخوره فقطما عید ۱۷۵ چک داشتیم دو ماه بعده عید ۲۴۰ میلیونی ...

اینهمه سال کار کرده بالاخره زندگی برای خودش ساخته قرار نیست بازم کار کنه قسط قرض بچهاشو بده😐همین که این مدتم پیششون بودین بدون ی قرون خرج پس چی بوده جز محبت 36ماهه پیششونی ماهی 10 تومنم اجاره میدادی میشد 360 میلیون غیر از خرج خورد و خوراک تو فکر کن تا الان400میلیون کمکتون کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینهمه سال کار کرده بالاخره زندگی برای خودش ساخته قرار نیست بازم کار کنه قسط قرض بچهاشو بده😐همین که ...

اینهمه سال کار کرده ی چی‌ میدونین ی چی نمیدونین

پدرشوهرم تو عمرش دو ساله کار میکنه سه تا پسر داره اونا میدادن

میشه دلیل اشتباه بدونم؟!چرا اشتباه بخاطره زندگیم ایندم بچممیرفتم اجاره بدبخت میشدم خوب میشد؟!ماهی ۱۰ ...

پس اونا بزرگترین اشتباهشون و کردن پسر زن دادن

پسر زن دادن قرار نیست که هزینه زندگیش و بدن جا بدن غذا بدن رسیدگی کنند اگه حرفی هم بزنند حق دارند یا طلب پولی بکنند

شما هم شرایط و دیدی اگه نمیتونستی ازدواج نمیکردی با ی نفر دیگه ازدواج میکردی

من دیدیم طرف 10 سال عقد مونده تا خونه اش و شوهرش بسازه بعد عروسی کردند