2777
2789

یعنی قشنگ یادشون میده که چطوری دخترتون رو زجر کش کنید که هرروز آرزوی مرگ کنه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم درکت میکنم کاملا

منم تو شرایط خیلی خیلی بدیم 

همیشه رفتار مادرم طوری بوده که از بچگی فکر میکردم شاید واقعا مادر من نیست

اگه خاله هام برای بچشون مادرن پس مادر من چیه؟

نه ولی از نا مادری بدتره

همیشه آخرش قشنگه

اگه آخرش نبود بدون قشنگ نیست

مطمئنم داستان زندگیت اونقدر زیباست که این چیزا توش به چشم نمیاد

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

عزیزدلم درکت میکنم کاملامنم تو شرایط خیلی خیلی بدیم همیشه رفتار مادرم طوری بوده که از بچگی فکر میکرد ...

۵۰ سالش شده هرچی سنش میره بالاتر بدتر میشه ،انقدر ذهن و تفکراتش قفله که اصلا نمیتونم بهش بگم به خاله ها نگاه کن چطوری با دختراشون رفتار میکنن؟یاد بگیر جوری اعتماد بنفس و عزت نفسمو خورد کرده که مثل بچه های ۵ ساله تم 

و همچنین مامان من ..🥲

که تو روز تولدم آرزوی مرگمو کرد :))))

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

همیشه آخرش قشنگهاگه آخرش نبود بدون قشنگ نیستمطمئنم داستان زندگیت اونقدر زیباست که این چیزا توش به چش ...

خسته شدم از بس این حرفا رو هرروز با خودم‌تکرار کردم پس کو چرا روزای خوبم نمیاد

۵۰ سالش شده هرچی سنش میره بالاتر بدتر میشه ،انقدر ذهن و تفکراتش قفله که اصلا نمیتونم بهش بگم به خاله ...

من دوهفته س باهاش قهرم

قهری که مقصرش من نبودم 

مث همیشه من رفتم منت کشی حاظر نشد باهام حرف بزنه

خدا خودش شاهده دو هفته ش لب به غذا تو این خونه نزدم

رفتم سرکار یه چیزی گرفتم شکم خودمو سیر کردم یبار نیومد بگه بیا یه لقمه کوفت بخور

این مادره؟ نه بخدا نیست. اگه خاله هام مادرن برای بچشون مادر من چیه؟

تو این دوهفته میدونه من غذا نمیخورم هرغذایی من دوست دارم درست میکنه که فقط منو اذیت کنه

۳۰ ساله این رفتاراشو میبینم هنوز عادت نکردم

دارم داغون میشم تو این خونه ولی چاره ای ندارم.

فقط دلم میخواد برم ازینجا و پشت سرمم نگاه نکنم

و همچنین مامان من ..🥲که تو روز تولدم آرزوی مرگمو کرد :))))

به من میگه ناخواسته بودی هرکاری کردم نمردی

خب من بیچاره اگه میدونستم قراره مادرم تو باشی انقدر مقاومت نشون نمیدادم که حتما ب دنیا بیام

چرا ما از محبت مادر هم شانس نیاوردیم

من چند ساله هرروز دارم آروزی مرگ میکنم

منم همینطور :)))

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

خسته شدم از بس این حرفا رو هرروز با خودم‌تکرار کردم پس کو چرا روزای خوبم نمیاد

عزیزم

تو هنوز اول زندگیته

انتظار نداشته باش یهو بیوفتی تو خوشبختی

مطمئن باش ، با مارو تلاش مداوم

و صبر همه چیز حل میشه

باید خودت یه حرکتی چیزی بزنی تا خدا برکت وارد زندگیت کنه

فعلا با درس بخون که بعدا شاغل شی

یا کار کن

پولاتو پس انداز کن

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥