2777
2789
عنوان

نامادری ها باید بیان پیش مامان من درس یاد بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 41 پست
من دوهفته س باهاش قهرمقهری که مقصرش من نبودم مث همیشه من رفتم منت کشی حاظر نشد باهام حرف بزنهخدا خود ...

عین مامان من ،ببین اوج افتخارش اینه که وقتی باهام دعوا میکنه هرچی از دهنشون درمیاد بهم میگه و من هیچی نمیگم ت ذوق میکنه میگه حریفم نمیشه یکبار با عقل معیوبش فکر نکرد که دخترم احتراممو داره که چیزی نمیگه ،من و عین دشمن خونیش میبینه ،تو جمع هزارجور بی احترامی بهم‌میکنه که قسم خوردم دیگه پامو باهاش از در خونه بیرون نذارم کاش خدا وقتی دید مادرای ما همچین تحفه هایی هستن اصلا بهشون دختر نمی‌داد اینا لیاقت دختر ندارن

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
عزیزمتو هنوز اول زندگیتهانتظار نداشته باش یهو بیوفتی تو خوشبختیمطمئن باش ، با مارو تلاش مداومو صبر ه ...

درسم تموم شده ،دنبال کار هستم که پیدا نمیکنم 

من از وقتی یادمه دارم از دستش زجر میکشم فقط دلم میخواد برم از پیشش پشت سرمم نگاه نکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین مامان من ،ببین اوج افتخارش اینه که وقتی باهام دعوا میکنه هرچی از دهنشون درمیاد بهم میگه و من هیچ ...

من از بچگی انگار هووش بودم

تاحالا دیدی مادر حسادت کنه به بچه ش ؟ مادر من میکنه

کافیه چیزی برا خودم بگیرم

تا کوفتم نکنه ول نمیکنه

اخر ماه مرخصی گرفتم برم مسافرت ازون روز فهمیده مرخصی گرفتم باهام رفتارش بدتر شد

درسم تموم شده ،دنبال کار هستم که پیدا نمیکنم من از وقتی یادمه دارم از دستش زجر میکشم فقط دلم میخواد ...

عزیزم...

ناامید نشو دنبال کار باش

نمیتونی کنکور بدی؟

یا از طریق رشتت بری سر کار؟

فقط نصیحتی که میتونم بهت بکنم اینه که بخاطر فرار از مادرت با آدم اشتباه ازدواج نکن

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

عزیزم...ناامید نشو دنبال کار باشنمیتونی کنکور بدی؟یا از طریق رشتت بری سر کار؟فقط نصیحتی که میتونم به ...

لیسانس نرم افزار دارم

دوساله دنبال کار میگردم ،میخواستم برم واسه ارشد بخونم که نذاشت

من از بچگی انگار هووش بودمتاحالا دیدی مادر حسادت کنه به بچه ش ؟ مادر من میکنهکافیه چیزی برا خودم بگی ...

اره مادر من بهم حسادت میکنه 

ببین دقیقا همه رفتاراش عین مادره منه ،حقم به همه میده به جز من اصلا نمیتونم تحملش کنم

اره مادر من بهم حسادت میکنه ببین دقیقا همه رفتاراش عین مادره منه ،حقم به همه میده به جز من اصلا نمیت ...

من دیگه خیلی خستم

نمیدونم چیکار کنم

از یه سنی به بعد دیگه نمیشه تو خونه پدرمادر زندگی کرد

روح و روانت فرسوده میشه

واقعا من دیگه دارم دیوونه میشم چون هرچی سنشون میره بالاتر رفتاراشون بدتر میشه

لیسانس نرم افزار دارمدوساله دنبال کار میگردم ،میخواستم برم واسه ارشد بخونم که نذاشت

اگه رشتت بازار کار نداره

سعی کن از یه راه دیگه پول در بیاری

نمیتونی بوتیک بزنی؟

یا آنلاین شاپ

تو یه کافه معتبر و امن کار کنی؟

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

من دیگه خیلی خستمنمیدونم چیکار کنماز یه سنی به بعد دیگه نمیشه تو خونه پدرمادر زندگی کردروح و روانت ف ...

مثل من باید بسوزی و بسازی

به من میگه ناخواسته بودی هرکاری کردم نمردیخب من بیچاره اگه میدونستم قراره مادرم تو باشی انقدر مقاومت ...

به منم هر روز میگه ..

تا حرف میزنم به همه میگه حرف نزنید صداشو نشونم 

هر روز نفرینم میکنه

هیچوقت بهم محبت نکرده

امروزم بهش گفتم بطری آبو میاری برام ؟ زد تو گوشم با بطری ..

فقط دلم مرگ میخواد :)🫠

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

اگه رشتت بازار کار ندارهسعی کن از یه راه دیگه پول در بیارینمیتونی بوتیک بزنی؟یا آنلاین شاپتو یه کافه ...

نمیدونم چرا شانس باهام یار نیست هزارجا رزومه فرستادم 

میخواستم برم فروشندگی ،برم تکنسین داروخونه بشم ،برم تو کافی شاپ کار کنم برم بازاریاب بشم ولی نشد که نشد

نمیدونم چرا شانس باهام یار نیست هزارجا رزومه فرستادم میخواستم برم فروشندگی ،برم تکنسین داروخونه بشم ...

این حرفو نزن بار منفی داره

باید کار پیدا کنی

اگه نمیتونی برای کسی کار کنی پس کار خودتو داشته باش

مغازه بزن یا آنلاین شاپ

اجناس رو از جای ارزون عمده بخر و تو یه مغازه بچین

یا تو خونتون بچین و آنلاین یا حضوری بفروش

به منم هر روز میگه ..تا حرف میزنم به همه میگه حرف نزنید صداشو نشونم هر روز نفرینم میکنههیچوقت بهم مح ...

عزیزدلم

نمیدونم چی بگم . بگم درست میشه؟ که نمیشه

من ۳۰ سالمه و درست نشده

بلکه هرروز بدتر میشه . چون هرچی سنشون میره بالاتر متاسفانه رفتارشون بدتر میشه. 

به منم هر روز میگه ..تا حرف میزنم به همه میگه حرف نزنید صداشو نشونم هر روز نفرینم میکنههیچوقت بهم مح ...

مامان من هرروز میاد میشینه میگه دختر خالت ماشین سواری بلده تو هنوز بلد نیستی خاک تو سرت ،بعد خود خالم جلو روی من و مامانم گفت دخترم ماشین سواری بلد نیست 

میگه دختر خالت درس خوندست داره میخونه واسه ارشد دوبرابر تو درس خونده تو چی حالیته اخه؟اونوقت من بهش گفتم میخوام برم بخونم واسه ارشد یه آشوبی به پا کرد که بیا و ببین که نمیخواد بری 

هرروز با صدنفر مقایسم میکنه به دروغ فقط میخواد ثابت کنه همه از تو بهترن و تو هیچی نیستی نمیدونم چی بهش میرسه با خورد کردن من دلم میخواد یا اونو بکشم یا خودمو