2777
2789
عنوان

نامادری ها باید بیان پیش مامان من درس یاد بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 41 پست
این حرفو نزن بار منفی دارهباید کار پیدا کنیاگه نمیتونی برای کسی کار کنی پس کار خودتو داشته باشمغازه ...

نمیدونم ،آنلاین شاپ خوبه ولی انگار دیگه انگیزه ندارم دلم میخواد از خونه بیرون برم 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بعضی مامانا با دخترا بدن تا حالا ندیده پسرا بد مامانشونو بگن

مامان من با پسر هاشم بده منتها داداشام خونه نیستن صبح میرن شب میان اصلا باهاش روبه رو نمیشن

مامان من هرروز میاد میشینه میگه دختر خالت ماشین سواری بلده تو هنوز بلد نیستی خاک تو سرت ،بعد خود خال ...

کاملا درکت میکنم 🙂

با اینکه سنم خیلی کمه ولی خب ..

چیزی نمیتونم بگم که آرومت کنه 

🫂🫠💔

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

عزیزدلمنمیدونم چی بگم . بگم درست میشه؟ که نمیشهمن ۳۰ سالمه و درست نشدهبلکه هرروز بدتر میشه . چون هرچ ...

تنها هدفم تو زندگی اینکه مستقل بشم و هیچوقت نبینمش ..

اون روز بهم گفت امیدوارم یه بچه مثل خودت داشته باشی و من گفتم امیدوارم هرگز بچه دار نشم اگر قراره مثل تو باشم و سر همین دوباره نفرینم کرد :)🙂

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

کاملا درکت میکنم 🙂با اینکه سنم خیلی کمه ولی خب ..چیزی نمیتونم بگم که آرومت کنه 🫂🫠💔

همینه که باهام حرف زدی خوبه عزیزم 

نمیدونم ،آنلاین شاپ خوبه ولی انگار دیگه انگیزه ندارم دلم میخواد از خونه بیرون برم

نه عزیزم نباید دلسرد بشی

اگه کم بیاری باید به این وضع عادت کنی

تازه آنلاین شاپ هم خونه نشینی نیست که

مدام باید بری خرید برا مغازه ات و...

کلی ارسال بسته و...

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

نه عزیزم نباید دلسرد بشیاگه کم بیاری باید به این وضع عادت کنیتازه آنلاین شاپ هم خونه نشینی نیست کهمد ...

اره درسته باید پاشم یه کاری بکنم با نشستن و غصه خوردن چیزی درست نمیشه

اره درسته باید پاشم یه کاری بکنم با نشستن و غصه خوردن چیزی درست نمیشه

دقیقا گلم

امیدوارم زندگیت بهشت بشه

اونقدر خوب که غرق در آرامش باشی

برات دعا میکنم

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥