2777
2789

یک خانومی تاپیک زد پاتختی داریم و همه مسخرش کردن خواستم جواب دندان شکن بدم بهشون 

والا ما یک عمر خرج مراسمات ختم کردیم  تعریه سوم هفتم چهلم سال روضه خوانی و ... 

حالا چرا باید مجالس عروسی رو کامل نگیریم؟ مگه شادی کردن کار بدیه؟؟ کسی ک پول نداره کادو بده خب نیاد! 

یک بار عروس میشی و یک بار مراسم داری برای همونم مردم فیلم در میارن؟ 

بنظر من ادم باید همه ی مراسماتو گرفت عروس میشی ک شادی و بیاری دیگه 

چطور برای عزا اینقدر خرج میشه برا عروسی ملت دستشون خالی میشه؟ 

به نظر من تمامی مجالس اعم از عقد کنون شیرینی خوران صکاغذ نویسی عیدی شب یلدایی حنابندون عروسی رو باید بگیری چون مجلس خرج خودشو در میاره و در ضمن مجالس قرضن امروز اون کادو میدی فردا بچه ی اون عروس میشه تو کادو میدی 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

من خودم دوست دارم عروس شمالیا بشم از بس ک رسوماتشونو دوست دارن 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم

معمولا اونایی که پولشو ندارن و نتونستن بگیرن مسخره میکنن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بعضیا واقعا رسم مراسم گرفتن ندارن، یا ترجیحشون اینه با اون پول کار دیگه ای کنن

هرکس نظر خودشو داره، مسخره کردن نداره که این مورد

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

با مراسم شادی موافقم 👍👍👍👍ولی با بریز و بپاش بیش از حد و دعوت کردن هفت پشت غریبه مخالف 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

عزیزم ما خودمون مازنی هستیم دو شروز و دو شب جشن داریم ولی ای پایتختی فلان نداریم بعدشم میدونی الان دیگه انقد همه کم جمعیت شدن که همون یه مراسم کافیه مثلا ما همین چند وقت پیش جشن خالم بود کلا هفتاد نفر بودیم راجع عزا هم کلا ما چهار روز مراسم داریم

از اونجایی که سن ات کمه و رویایی فکر میکنی،  میگم باشه برو بگیر. 

ولی ادم عاقل الان مراسم نمیگیره و پولشو تو زندگیش سرمایه میکنه. 😊

ختم هاهم الان شدن یه دونه ناهار روز دفن و ختم تو همون تالار یا حسینیه که ناهار دادن و خداحافظ شما. 

چهلم و هفتم و شب جمعه خود خانواده میرن سرخاک و تمام. از ناهار و شام و ختم مجلل و فلان خبری نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین اونا کار درستی نکردن مراسمش رو مسخره کردن.البته خود استارت هم بی تقصیر نیست.

اما در رابطه با عروسی گرفتن و نگرفتن،بستگی به توان مالی داره هرکی داره بگیره،هر کی هم نداره نگیره...

والا ختم هم الان کم هزینه نداره....قیمت خرما چقدر شده...

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

قبلنا همه چی ساده بود

پاتختی ها ساده و خودمونی بود

الان همون عروسی فقط شده چشم و هم چشمی با خرجای گردن هم واسه میزبان هم مهمان

الان دیگه حتی پولدارا ختم و عروسی رو خیلی محدود میگیرن.تهران که اینجوریه

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

قدیما من اصلا منتظر عروسی نبودم واقعا 

انقد عقد کنون و حنابندون بهم خوش میگذشت عروسی نمیگذشت 

یادمه ۱۰ سالم بود ۴ صبح حنابندون داییم توی روستا تموم شد تماااام دروهمسایه هام بودن شلوغاااااااا مام اون وسط میلولیدیم

تازه بعدشم سوار ماشین شدیم بریم دور بزنیم  😂😂🥹🫶🥲

دلم تنگ شد برای اون روزا 🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

فک نکنم دیگه کسی مجلس عزا مثل سابق بگیره...خبری از سوم و هفتم و اینا دیگه نیست

والا من سال پیش مامان بزرگم فوت کرد همه رو گرفتیم 

مطمئنی برای عزا خرج میشه؟ الان کسی سوم و هفت و چهلم و سالگرد نمیگیره. یه مراسم میگیرن میبرن میت رو خاک میکنن و تمام. برای عروسی هم هر کی داشته باشه میگیره هر کی هم بخواد هزینه عروسی خرج زندگیش کنه خب نمیگیره. پاتختی و حنابندون اکثر دیگه نمیگیرن. البته هستن کسایی که رسم و رسوماتی دارن و همچنان پایبندن چه عروسی چه عزا. 

چقدر بی احترامی کرد ک شما دهاتی هستید و ...

نبودم تو اون تاپیک

کارش رو هم تایید نمی‌کنم اتفاقا... اینکه عده ای به رسمشون پایبند باشن نشونه اصالتشونه...

درک نمیکنم همچین آدمایی رو

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...