2777
2789

من رشته ی دانشگاهیم عمرانه ولی هرچی پیش میرم میبینم که دوستش ندارم اونجوری که باید

میخوام ارشدمو برم هوش مصنوعی بخونم(یعنی کنکور کامپیوتر بدم) ولی خانواده مخالفن میگن بازار کار نداره ولی من عاشق برنامه نویسی ام همین الان رفتم سمت ساخت وبسایت و برام راحته

به سرم زده با جدیت بشینم از الان که ترم ۴ امم برای کنکور کامپیوتر بخونم ولی میترسم که نکنه خانواده راست میگن و همش سراب باشه و اخرش هیچی نباشه

از ی طرف هم میگم خب عمران خیلی امن تره مسیرم مشخصه و دارم نرم افزاراشو یاد میگیرم که برم استخدام شم

برای کنکور ارشد هم اگه بخوام دولتی جای خوب قبول شم باید از الان شروع کنم بخونم اما نمیدونم ارشد عمران_سازه رو برم یا ارشد هوش مصنوعی

یا اینکه هردو رو باهم داشته باشم(یعنی هوش مصنوعی رودرکنار عمران ادامه بدم)

قشنگ الان بین قلب و مغزم جنگه نمیدونم کدومو انتخاب کنم از همه چی افتادم

شما بودین چیکار میکردین؟

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

هنوز ترم چهاری ، تا کارشناسیتو بگیری خیلی بیشتر درمورد بازار کار و رشته ها اطلاعات کسب میکنی و نظرت ده بار عوض میشه.

فعلا درستو ادامه بده سال اخر دانشگاه تصمیمتو بگیر

هنوز ترم چهاری ، تا کارشناسیتو بگیری خیلی بیشتر درمورد بازار کار و رشته ها اطلاعات کسب میکنی و نظرت ...

استرس دارم ۲ سال بیشتر تا ترم اخر نمونده😅

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس دارم ۲ سال بیشتر تا ترم اخر نمونده😅

استرس نداشته باش ، ما چه بزنامه ها و اهدافی ترمای اولمون داشتیم و ترم اخر یدفعه دیدیم اونحوریا هم نیست و نظرمونو عوض کردیم و تصمیم بهتر گرفتیم.

تو این دوسال انقد پخته میشی که باورت نمیشه

استرس نداشته باش ، ما چه بزنامه ها و اهدافی ترمای اولمون داشتیم و ترم اخر یدفعه دیدیم اونحوریا هم نی ...

مرسی از راهنماییت عزیزم❤❤