2777
2789

بچه ها ما یه همسایه داریم که واحد کنار ما هستن واقن خانواده خیلی خوبی هستن ، به حدی این خانواده به من و دخترم و شوهرم خوبی کردن که همیشه شرمندشونم ، من اینجا غریبم ولی از وقتی اومدیم این خونه واقعا خیلی کمتر احساس تنهایی میکنم خیلی هوامو دارن، الان می‌خوان برن کربلا ، دخترش چون پاسپورت نداره و از طرفی سرکار هم می‌ره نمیتونه بره، گفت خونه مامانمم نمیره قهره باهاشون ، بعد گفت ما هم نمریم چون دخترم تنهاست ، بعد من گفتم نه برید من حواسم به دخترتون هست اونم سریع قبول کرد 😃 البته در برابر خوبی هوایی که به من کرده واقعا هیچه ,  البته دختره هم می‌ره سرکار فقط باید براش شام و ناهار درست کنم و شب هم میاد تو یکی از اتاق های ما می‌خوابه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا توی اتاق شما بخوابه بره خونه خودش شما هم دورادور مراقبش باشید

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

چی بگم مسئولیت سنگینیه نمیتونی بری شهرستان بگی کار برام پیش اومد؟

آخه دختره بزرگه خودش می‌ره سرکار من فقط باید براش غذا درست کنم شب هم چون تنهاست میاد خونه ما