2777
2789

طرف یک سال نیم هست با منه ادم خوب عاقل بافرهنگ 

الان که من ازش خوش اومده پیام کم میده زنگ کم میزنه...اما هست دوسم داره اما توجه کم 

میخوام مثل خودش خل بشم کم پیام بدم کم توجه کنم 

فکر نکنه اش دهن سوزی بود برام 

کمکم کنید تا قشنگ دهنشو سرویس کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردها همشون همینن!

خیالشون  که راحت میشه خودشونو دست بالا میگیرن فکر میکنن چه خبره!!!

توهم اینو دارن که اینجوری خیلی خاص و خفن بنظر میان

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

فهمیده بهش وابسته شدی؟

نه زیاد 

چون یک چهل روز ،شش ماه قبل گذاشت رفت وقتی برگشت دید تازه دارم با فرد جدیدی اشنا میشم در حد حرف بود گفت چه روزگاری شده میری تا سر کوچه ماست بگیری میای میبینی دوست دخترتو بردن

مردها همشون همینن!خیالشون که راحت میشه خودشونو دست بالا میگیرن فکر میکنن چه خبره!!!توهم اینو دارن ک ...

اصلا نمیذاره استوری بذارم 

عکس پروفایل بذارم 

اصلااااااا

بنظرت چجور نشون بدم خوش هستم 

قهر نیستیم اما قبلا بیست و چهار ساعت با هم بودیم در حد پیام ابراز علاقه ...

الان پیامم تیک میخوره میره دو ساعت بعد زنگ میزنه

اصلا نمیذاره استوری بذارم عکس پروفایل بذارم اصلااااااابنظرت چجور نشون بدم خوش هستم قهر نیستیم اما قب ...

خودتم مثل اون برخورد کن 

مثلا پیامشو جواب نده بگو سرم شلوغ بود

یه کار جدید شروع کن مثلا برو باشگاه یا  پیاده روی روزانه یا بگو یه کتاب جالب دارم میخونم نمیتونم کنار بذارمش!

یه جوری که متوجهش کنی بدون اونم بهت خوش میگذره و معطل پیامش نیستی اصلا

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

خودتم مثل اون برخورد کن مثلا پیامشو جواب نده بگو سرم شلوغ بودیه کار جدید شروع کن مثلا برو باشگاه یا ...

میدونی عزیز خیلی خوب گفتی 

من الان 30سللم هست 

نمی تونم منتظر کسی بمونم 

کیس های زیادی بهم پیشنهاد دادن واقعا یا بمونه یا بره اما میذم الان کتابخونه کتاب میگیرم

میدونی عزیز خیلی خوب گفتی من الان 30سللم هست نمی تونم منتظر کسی بمونم کیس های زیادی بهم پیشنهاد دادن ...

آره عزیزم  متوجهم 

میدونی پسرها وقتی ترس از دست دادن داشته باشن جدی میشن توی رابطه، اگه طرف براشون مهم باشه تمام تلاششونو میکنن نگهش دارن