2777
2789
عنوان

به دختر همسایمون تعارف کردم بیاد خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 51 پست

نذار شب بیاد خونتون    خودت برو    ب مردا اعتمادی نیی ممکنه حسی بهش پیدا کنه  همسایع هم هست مدام قراره بعدا ببینتش    شبا برو اونجا خودت   سری ک درد نمیکنه دستمال نبند مرد جماعت از مغز فرمان نمیگیره  از جای دیگه میگیره

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

چرا؟ اشکالش چیه

پدر من اجازه نمی‌داد حتی خونه عمو یا داییم هم شب بمونم

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به نظرم اگر خودت بری خونه اونا بخوابی بهتره تا اون رو بخوای بیاری خونتون یه دختر مجرد و نیار تو خونتون شب بخواد بمونه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نه به نظرم اگر خودت بری خونه اونا بخوابی بهتره تا اون رو بخوای بیاری خونتون یه دختر مجرد و نیار تو خ ...

من به شوهرم اعتماد دارم ، مامانش هم کاملا مارو می‌شناسه که دخترش رو میخواد بسپره دست ما

بنظرم شما شب رو پیشش باش صبح میره سرکار شمام بیا خونه خودتاینجوری حرف هم در نمیادچون شما شبا همسرتون ...

شوهرم شغلش ی جوریه بیشتر اوقات نیست حالا ببینم اگه خودش معذب بود میریم خونه اونا

من به شوهرم اعتماد دارم ، مامانش هم کاملا مارو می‌شناسه که دخترش رو میخواد بسپره دست ما

هر جور راحتی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

چه کاریه اینجا مطرح کردی؟الان کاری میکنن کلا اسباب کشی کنی از اونجا بری😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ